מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בייביליס-אשמח לתשובה מהירה! דחוף!חסויה24/11/2007
לקראת אירוע השבוע החלטתי לעצב בעצמי (אני בת 15) תלתלי בייביליס- יש לי מכונת בייביליס ככה שאני יודעת לעשות את זה לבד פחות או יותר..
תוכלו להגיד לי אם מה שאני מפרטת כאן הינו נכון לעיצוב שיער בביביליס.?
יש לציין שהשיער הטבעי שלי הוא בעל נפח יפה ומתולתל
שטיפת שיער + קונדישנר
ייבוש שיער למשך זמן קצר במגבת+ מריחת (הרבה או מעט?) קרם לחות לשיער
ייבוש השיער ו"ניפוחו" בעזרת דיפיוזר
ולבסוף מכונת ביביליס
האם כל זה נכון לתהליך?
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון ביותרר..
נעמה24/11/2007נכון ביותר..
השלבים שציינת מצוינים לתהליך..
אני עושה ככה כמעט לכל אירוע לבד בביתי..
רק שאם את רוצה בייביליס מעוצב מיוצב ושישמר לאורך זמן אני
עושה ככה: אני שמה קרם לשיער של נטורל [עם המדבקה הצהובה]
ובנוסף מוסיפה קצת ג'ל הג'ל גורם לשיער להשאר יפה ומעוצב לאורך המון זמן אני מחה שהג'יל יתייבש טיפטיפונת עושה בייביליס בקבוקים..ובסוף אני מפזרת ספריי לחיזוק וייצוב השיער..
הבבייביליס אצלי נשאר לאורך המון זמן..[לדוגמא לפני שבועיים היה לי אירוע ב8 בערב.. של דוד שלי ובשביל ליהיות מוכנה בזמן סדרתי את השיער משעה 5 בערך זאת אומרת בשעה 5 סיימתי לסדר את השיער.. כמו איך שהסברתי לך..עד שהגעתי לאולם הייתה השעה 8 ועוד נשארתי באולם עד השעה 1 וחצי בלילה וכשחזרתי לבית השיער לא זז והבייביליס היו כ"כ יפים שקמתי בצהריים והלכתי לעבודה בלי לגעת בשיער.. ]
זה ארוך אבל שווה.. תאמציי : ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה...עוד משהו-
חסויה25/11/2007תודה על העצה היא ממש עוזרת לי=]
רק שבמקום ספריי אני אשים לפני המכונת בייביליס מוס כזה כי מניסיונות קודמים הספריי עשה את השיער קצת נוקשה לטעמי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)