מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם חזק לעיצוב השיערתומר15/10/2010
אהלן
מבקש המלצות לקרם מקצועי וטוב שמעצב ותופס את השיער וכאשר הוא מתייבש,השיער מקבל צורה חלקה..ללא פן או מחליק חשמלי
כרגע אני משתמש בווקס על בסיס מים,אך הוא ממש מקשה לי את השיער וחשבתי למצוא משו אחר.
השיער שלי יחסית יבש ואני נוהג להסתרק "אחורה",אורך השיער,לא ארוך ולא קצר...
אודה לכל מי שיכול להמליץ על מוצרים שיכולים לענות על מה שאני מחפש
תודה מראש(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה לקבל התייחסות לעניין?
תומר18/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם חזק לעיצוב השיער - תגובה
זאב לוין19/10/2010איזה סוג שיער יש לך?
1)עבה
2)דק
3)מתולתל
4)חלק
5)גלי
או משולב כמה סוגים ביחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן זאב ותודה על ההתייחסות
תומר19/10/2010יש לי שיער יחסית גלי,יבש ולא עבה במיוחד
הווקס על בסיס מים עושה את העבודה,אבל הוא יותר מפסל את השיער כי יש לו אחיזה חזקה,אני מחפש קרם לא שמנוני(לא אוהב קרם לחות) שיתפוס את השיער כמו שאני מסרק אותו,מבלי להשתמש בפן או מחליק,כך שהקרם מתייבש הוא מחזיק את השיער כמו שסרקתי אותו,בצורה חלקה..המטרה היא לתפוס את השיער אחורנית בצורה לא מפוסלת-לא צמודה מידי לראש
סורי על החפירה הזו,רציתי רק להיות יותר ברור
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן זאב ותודה על ההתייחסות - תגובה
זאב לוין19/10/2010אני חושב שעליך להשתמש בחימר ,מומלץ של סבסטיאן, מכיוון שכל חומר אחר יעשה לך שיער שומני או מפוצל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחימר ממה שאני זוכר..
תומר19/10/2010זה חומר כבד לשיער והיה מתאים לשיער קצר יותר ממה שיש לי כרגע בשילוב של פן...כדי לעצב אותו על מראה מט שלא מבריק...במקרה שלי זה לא יעבוד לדעתי
יש לי שיער באורך של יותר מ10 ס"מ
אין קרמים שיכולים להתאים לי?קרמים שמחליקים תשיער תוך כדי העיצוב שלו?
מוצר שנמכר במספרות אולי..?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם חזק לעיצוב השיער - תגובה
קורן אריכא21/10/2010לתומר ,ממליץ להשתמש בקרם לחות של "פול מיטשל"מסדרת הקונדישינר"על מנת לתת לשיער מראה רך ונעים למגע ,יש לך מידע באינטרנט לגבי המוצר .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)