מסיכות לשער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסיכות לשער
    סיגל
    26/11/2007

אתם ממליצים פה על מסכות שמוכרים רק במספרות,למה?מה הם יותר טובות מהמסכות שמוכרים בפארמים! המסכות שמוכרים במספרות מאוד יקרותתתתתתתתת!!! האם המסכות האחרות לא טובות לשימוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסיכות לשער

הוספת תגובה

• סיגל

זאב לוין
    27/11/2007

המסיכות הנמכרות במספרות מיועדות למספרות והם הרבה יותר מקצועיות ואיכותיות מאלה שנמכרות בפארמים, מעצב השיער יכול להתאים את המסיכה לסוג שיערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

חרושיה
    05/12/2007

טוב,השיער שלי עכשיו בצבע זהב צהוב,תלוי בתאורה והצבע הטבעי שלי הוא שטני כהה.
    וכמו שציינתי בהודעה הקודמת כל פעם שאני צובעת את השיער הוא יוצא לי גוון ג'ינג'י (גם אם הצבע שאני צובעת בו הוא כמעט לבן) וכבר אין לי מושג איך אני יכולה להגיע לבלונדיני..אז מה אתה אומר,כדי לי לחמצן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרושה

זאב לוין
    05/12/2007

אני לא חושב שאת אמורה לחמצן.
    במידה ואת עושה אצל מעצב שיער מוסמך את הצבע וזה עדיין בגוון גינגי אלייך להוסיף קצת גוונים בהרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו