עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    ליאן
    22/10/2010

שלום :) אני צריכה ייעוץ בדחיפות..יש לי שיער מתולתל נפוח עם מלא מלא שוונצים...אני כל הזמן עושה דילולים ושמה המון קרמים וכלום לא עוזר לשיער..הוא פשוט מכוער! אני בכיתה י"ב ואני לא יכולה ללכת ככה לבית ספר שכולם עם שיער חלק ויפה..אני מתביישתת! אני ממש בדיכאון מהשיער הזה ומה זה לא מגזימה...אני רוצה לשאול איך אפשר לעצב אותו? הייתי אצל 2 ספרים כבר והם סתם מכרו לי מוצרים יקרים שלא עזרו...ושנית..האם החלקה יכולה להתאים לי? ואם כן אז איזה...יפנית או ברזילאית? אבל האם החלקה באמת תפתור לי את בעיותיי..?!! אשמח אם תמליצו על מספרה טובה לעיצוב השיער או להחלקה טובה! אשמח לתשובה מהירה וממש ממש תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה - תגובה

זאב לוין
    25/10/2010

כדי להמליץ לך בוודעות על החלקה אני חייב לראות את שיערך ולאבחן את סוג השיער.
    לפי התיאור שלך אני חושב שיפנית יכולה מאוד להתאים לך
    טיפ נוסף: סוג השיער כמו שלך אסור לדלל אותו משום שהוא מתנפח הרבה יותר ובולטים בו שבונצים מעצבנים.
    אני רוצה להזמין אותך ליעוץ כדי שנוכל להקשיב, להבין ולתת לך פתרון מושלם ויעיל לתקופה ארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו