מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיערשירה25/10/2010
שלום רב
אני בת 37 אם ל2 בהם תינוק. ממש אין לי זמן למספרות.
הייתי בעבר במספרות שממש כל 20 יום הייתי צריכה להגיע לשורש ולא יכולתי לעמוד בזה. אני עם שיער שחור במקורי, אך פניי לבנות וגופי לבן כך ששחור ממש לא החמיא לי. גם חומים לא יפים לי, רק גוונים יפים, לא יכולה לעמוד במחירי הגוונים (חד הורית).
נוצר מצב שאני כל שבוע בסופר פארם לוקחת מדיילות שונות וכולן מבטיחות הרים וגבעות ואני יוצאת ירוקה או כמו עכשיו כתומי-חלודי.....זה מכוער ודוחה ונמאס לי.
כל דיילת מושכת לכיוון שלה ואני סך הכל מבקשת מהן שיורידו לי את כל הכתום הזה מהראש. נתנו לי אפורים מכל מיני חברות ונשארתי כתומה. נתנו לי מספרים כמו 11 בנטורל או 11.27 משהו בלונד ירח....בלונד שוודי מס' 11
נתנו לי בקולסטון 309 ונשארתי כתומה. בשוקי זיקרי נתנו לי 10.11 ונהייתי פלטינה חצי ראש וחצי כתום. האמת הכי יפה בעבר היה לי גוונים אבל אם אין אפשרות אז אפשר להתפשר על צבע אחיד לא כך? מה עושים במצב שלי? האם אשאר כך כתומה חלודה כל הזמן עם הטיובות או שיש אולי שילוב של מספרי בסיס עם צבע שכן מסוגל להוריד את כל זה. ננורא אשמח להדרכתכם, ממש לא מסוגלת להסתכל על עצמי במראה יותר.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
שירה26/10/2010?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בצבע שיער לבלונד
סיגל ד28/10/2010הייתי מעוניינת לקבל גם עצה לצבע בלונד שנהפל לאחר מכן לצהוב ניסיתי גם צבעים כמו של מירי שכתבה לכם אני באותה בעיה יש צבעים שאפשר לערבב כדי לקבל בלונד שטיני יפה יש לי בלונד עם גווננים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)