טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לדעת אם מערבבים בבלונדר צבע זהוב 8.3 וחמצן 6 או 9 מקבלים גוון שהוא גם קצת זהוב שמש במראה טבעי ? הכל נעשה על בסיס צבע 6.1 בלונד כהה היה לי שיער שטני מהממם ותמיד הייתי עושה גוונים מהממים וטבעים ופשוט פעם אחת חיכיתי יותר מידי זמן וזה נהיה בהיר ומכוער אז ספר אחד עשה לי שטיפה 9 ועכשיו זה התבהר בצורה מכוערת .. אני רוצה לעשות שטיפה 6 ועל זה גוונים יפים , לערבב 8.3 עם בלונדר מה עלי לעשות שהצבע למטה יקבע ולא יתבהר על מנת שיהיה לי בסיס שהוא כבר נקי אני יודעת שזה חופר אבל אני באמת חייבת עזרה אני רוצה גוונים שטנייםשהם קצת נותים לזבוה שמש בוהק אבל טבעי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד