טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער חלק כאשר צד שמאל, בעיקר למעלה, יש צמיחה הפוכה כלומר השערות עומדות כלפי מעלה (כאילו שעשיתי קוצים). הדבר מציק מאד ולא מאפשר לי לסדר את השיער בצורה "נורמלית"
1. האם יש פתרון לבעיה זו-קראתי איפשהו שהחלקה יכולה לפתור/למזער את הבעיה-האם הכוונה להחלקה יפנית וכו'-כי יש לי כאמור שיער חלק במילא- האם זה עדיין יהיה אפקטיבי? בהערת אגב ניסתי להחליק בעזרת מחליק ביתי אבל לא עזר.
2. מה זה בדיוק החלקה יפנית, מה העלויות, והאם אפשר לעשות רק בחלק של הצמיחה ההפוכה?
3. כאשר השיער שלי ארוך יחסית הבעיה פחות נראית לעין-יש הסבר לכך
רב תודות
דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר