טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער גלי, עבה ומלא מאוד, שנוטה להתנפח. לפני 4 חודשים עשיתי פתיחת תלתלים במטרה להוריד את הנפח, בהתחלה הייתי מרוצה מאוד מהתוצאה. הספר אמר לי שאני יכולה לחפוף ולהרטיב את השיער כבר מהיום הראשון בלי לדאוג, ובאמת גם כשחפפתי אותו הפתיחה לא נהרסה והייתי מאוד מרוצה. אבל כמה ימים אחרי הפתיחה (4-5) הלכתי לים, השיער נרטב מאוד ומאז חזר להיות כמו שהיה לפני הפתיחה, כמעט בלי שינוי. האם מי ים מזיקים לשיער יותר ממים רגילים? אני רוצה לעשות שוב פתיחת תלתלים, האם עליי לחכות (ואם כן כמה זמן) או שאני יכולה לעשות כבר עכשיו? (עברו ארבעה חודשים) אשמח לתשובה מהירה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד