עזרה דחופה מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה מאוד!
    דנה
    27/12/2010

אני צריכה עזרה ממש דחופה. אני בת 16 וחצי ויש לי שיער מתולתל,חסר צורה ועם הרבה שוונצים מקדמת השיער,הרבה מאוד! עשיתי דילול פעמיים,ואני מצטערת על כך וזה עשה לי את השיער ממש נוראי. כל פעם לפני שאני יוצאת אני מרטיבה אותו ושמה המון קרם לחות של פאנטן! והוא מזעזע...שהוא מתייבש בעיקר. ואני גם לא יכולה לאסוף אותו כי אז יש לי מלא שוונצים. הייתי ב-2 מספרות וסתם דחפו לי קרמים שלא עזרו. רציתי לעשות פנים כל הזמן אבל הפנים לא יפים,נפוחים ועם שוונצים.
    אני חייבת פתרון מהיר לבעיה. חשבתי על החלקה אבל אמרו לי שזה לא מתאים למי שיש שיער מתולתל עם שוונצים כי אז זה גדול מכוער, אז רציתי לשאול על איזה ספר או מעצב שיער תוכלו להמליץ לי כדי שאפתור את הבעיה אחת ולתמיד כי זה ממש מתסכל. אני גרה בחיפה ואשמח להמלצה(אפילו אם הספר רחוק). אני רוצה מישו שבאמת יפתר לי את הבעיה. תודה רבה רבה!!!!! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה מאוד!

הוספת תגובה

• עזרה דחופה מאוד! - תגובה

שגיב בבילה
    27/12/2010

ליאן שלום את צריכה להשתמש בגלייז (ניתן לרכוש במספרות) לפי מה שאני מבין זה המוצר היחיד שיכול להשאיר לך את השיער במצב שהשבונצים שלך לא כל כך יראו. בכל אופן צריך לראות את השיער שלך בהצלחה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו