מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה מאוד!דנה27/12/2010
אני צריכה עזרה ממש דחופה. אני בת 16 וחצי ויש לי שיער מתולתל,חסר צורה ועם הרבה שוונצים מקדמת השיער,הרבה מאוד! עשיתי דילול פעמיים,ואני מצטערת על כך וזה עשה לי את השיער ממש נוראי. כל פעם לפני שאני יוצאת אני מרטיבה אותו ושמה המון קרם לחות של פאנטן! והוא מזעזע...שהוא מתייבש בעיקר. ואני גם לא יכולה לאסוף אותו כי אז יש לי מלא שוונצים. הייתי ב-2 מספרות וסתם דחפו לי קרמים שלא עזרו. רציתי לעשות פנים כל הזמן אבל הפנים לא יפים,נפוחים ועם שוונצים.
אני חייבת פתרון מהיר לבעיה. חשבתי על החלקה אבל אמרו לי שזה לא מתאים למי שיש שיער מתולתל עם שוונצים כי אז זה גדול מכוער, אז רציתי לשאול על איזה ספר או מעצב שיער תוכלו להמליץ לי כדי שאפתור את הבעיה אחת ולתמיד כי זה ממש מתסכל. אני גרה בחיפה ואשמח להמלצה(אפילו אם הספר רחוק). אני רוצה מישו שבאמת יפתר לי את הבעיה. תודה רבה רבה!!!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה מאוד! - תגובה
שגיב בבילה27/12/2010ליאן שלום את צריכה להשתמש בגלייז (ניתן לרכוש במספרות) לפי מה שאני מבין זה המוצר היחיד שיכול להשאיר לך את השיער במצב שהשבונצים שלך לא כל כך יראו. בכל אופן צריך לראות את השיער שלך בהצלחה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)