אני חייבת לדעת מה קורה לשיער שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת לדעת מה קורה לשיער שלי
    gg
    03/01/2011

אוקיי אני ממש אשמח להסבר לתופעה המוזרה הזאת:
    השיער שלי במקור מתולתל, דיי יבש, לא משהו מיוחד. כבר שנתיים וחצי אני עושה מחליק קבוע - זאת אומרת לא יוצאת עם שיער מתולתל מהבית, בכלל.
    עכשיו מה מוזר? שהבתחלה בהתחלה הייתי עושה מחליק פעם בשבוע וזה היה מספיק כי השיער פשוט לא היה שומני. ועכשיו אני כבר צריכה לחפוף כל יומיים שלושה כי הוא נהייה שומני. לא רק זה, גם פעם היו לי קצוות בהירים שרופים ועכשיו אין לי בכללל הבדלי צבע בשיער. כולו נראה חום בריא כזה. כן, יש נשירה, אבל קצת יותר ממה שהייתה כבר מקודם מאז שאני זוכרת את עצמי..
    ועוד משהו, הפעם האחרונה שהסתפרתי הייתה ביולי ואין לי קצוות שרופים! בכלל! והשיער שלי גם כשהוא רטוב..פחות מתולתל=0

איך בדיוק זה ייתכן????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני חייבת לדעת מה קורה לשיער שלי - תגובה

שגיב בבילה
    04/01/2011

עם כל ההחלקות שעשית אז כן השיער משתנה קצת , אם נוח לך עם שיער חלק זה בסדר , בקשר לשמנוניות את יכולה להשתמש עם שמפו לשיער שומני שיכול להפחית ,בקשר לנשירה שלך אם יגבר לך הנשירה משמעותית לכי להתייעץ עם רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו