מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חייבת לדעת מה קורה לשיער שליgg03/01/2011
אוקיי אני ממש אשמח להסבר לתופעה המוזרה הזאת:
השיער שלי במקור מתולתל, דיי יבש, לא משהו מיוחד. כבר שנתיים וחצי אני עושה מחליק קבוע - זאת אומרת לא יוצאת עם שיער מתולתל מהבית, בכלל.
עכשיו מה מוזר? שהבתחלה בהתחלה הייתי עושה מחליק פעם בשבוע וזה היה מספיק כי השיער פשוט לא היה שומני. ועכשיו אני כבר צריכה לחפוף כל יומיים שלושה כי הוא נהייה שומני. לא רק זה, גם פעם היו לי קצוות בהירים שרופים ועכשיו אין לי בכללל הבדלי צבע בשיער. כולו נראה חום בריא כזה. כן, יש נשירה, אבל קצת יותר ממה שהייתה כבר מקודם מאז שאני זוכרת את עצמי..
ועוד משהו, הפעם האחרונה שהסתפרתי הייתה ביולי ואין לי קצוות שרופים! בכלל! והשיער שלי גם כשהוא רטוב..פחות מתולתל=0
איך בדיוק זה ייתכן????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייבת לדעת מה קורה לשיער שלי - תגובה
שגיב בבילה04/01/2011עם כל ההחלקות שעשית אז כן השיער משתנה קצת , אם נוח לך עם שיער חלק זה בסדר , בקשר לשמנוניות את יכולה להשתמש עם שמפו לשיער שומני שיכול להפחית ,בקשר לנשירה שלך אם יגבר לך הנשירה משמעותית לכי להתייעץ עם רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)