מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרתכם- החלקה, חומרים מסרטנים וצבעא24/01/2011
יש לי שיער עבה, ארוך, גלי עד מתולתל (תלוי ביום) ויבש. אני מעוניינת בהחלקה, אבל אני מאוד חוששת מחומרים רעילים ומסרטנים המצויים בהחלקות.. האם יש החלקה שידוע שהיא "פחות" מזיקה, שיכולה להתאים לי - ושאלה נוספת, האם אפשר לעשות גוונים אחרי/ לפני ההחלקה. אילו החלקות ניתן לעשות יחד עם גוונים.
הייתי רוצה לעשות את ההחלקה בימים הקרובים ולכן אשמח לקבל תשובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרתכם- החלקה, חומרים מסרטנים וצבע - תגובה
רוני חתוכה28/01/2015שלום רב
החלקות קבועות רגילות או יפניות הינם בטוחות לשימוש ומאושרות משרד הבריאות וללא חשש.
החלקות קראטין הינם בחלקן מאושרות משרד הבריאות ודירשי לראות אישור.
על איכויות אפשר תמיד להתווכח
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרתכם- החלקה, חומרים מסרטנים וצבע - תגובה
אנג'לה טטרו25/01/2011החלקה של יוקו סיסטם או קוונטום החלקה שאין חומרים מסוכנים ואת יכולה לעשות מבלי לחשוש ,בקשר לגוונים ניתן להתייעץ אם מעצב שיער שעושה לך את החלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום סיליקון כנראה
שושי26/01/2015שלום רב,
בטעות בתי מרחה סרום סיליקון על השיער ואחר כך עברה עם המחליק ביתי האם חימום החומר מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום סיליקון כנראה - תגובה
רוני חתוכה11/02/2015שלום רב
אין לך מה לדאוג כלל. את ממש לא בכיוון, הסירי כל דאגה מליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)