הצילו!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו!!!
    מיואשת
    24/01/2011

שלום רב. אני בת 38 אחרי 2 לידות .אף פעם לא צבעתי את השיער , לא נוהגת כלל לעשות פנים וגם לא עשיתי החלקה. הדבר היחיד שעשיתי זה דילול בערך לפני חצי שנה.
    פעם היו לי תלתלים , היום יש לי רק רעמה סוררת , יבשה ומכוערת.
    את הדילול עשיתי כי השיער שלי מלא מאוד וחשבתי שאולי עם דילול אני איכשהו יסתדר. מבחינת הרגשה זה קצת הקל עלי כי השיער פחות כבד אבל חוץ מזה זה לא תרם שום דבר.
    השיער שלי נראה פשוט רע. רעמה אסופה בקוקו מכוער וחסר חיים. אין קרם שלא ניסיתי , גם התפוח של פול מיטשל טוב לי רק ליום יומיים ואחר כך השיער חוזר לסורו. חשבתי אולי לעשות החלקה . בקיצור אני ממש מיואשת.
    גם ספרים שאני הולכת אליהם לא כל כך יודעים מה לייעץ לי .
    בבקשה תמליצו לי על ספר "תותח" ברמת גן או גבעתיים שמבין , אבל באמת מבין בשיער יבש ונפוח.
    תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו!!!

הוספת תגובה

• הצילו!!! - תגובה

זאב לוין
    25/01/2011

אני אישית לא מכיר ספרים ברמת גן או גבעתיים אבל המקרה שאת מתארת זה בדיוק תחום ההתמחות שלנו - היתי רוצה להזמין אותך לייעוץ על חשבון כדי לאבחן את שיערך באופן מקצועי ולכוון אותך להמשך טיפול . אני בטוח שנוכל לספק לך פתרון . את מוזמנת ליצור איתנו קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה!!!!!! דחוף !!!

12345
    27/01/2011

זאב, אני מצטערת שתגובתי לא קשורה אך יש לי עניין דחוף מאוד!
    ובתור בעל מספרה בטח תדע מה לייעץ לי,
    השתמשתי בתכשיר SUN IN וזה יצא לי מזעזע,
    עכשיו גם השורשים צומחים לי והרבה ייעצו לי לעשות שטיפה בשיער.
    אני רוצה להחזיר את שיערי לטבעיותו אך האם זה אפשרי ?
    אשמח אם תענה בהקדם:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה!!!!!! דחוף !!! - תגובה

זאב לוין
    27/01/2011

אני ממליץ לך לעשות שטיפה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו