טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום . השיער שלי ממש ממש שרוף ויבש ! אני עושה הרבה פעמים מחלייק יחסית .. ובפעם האחרונה שהסתפרתי הייה לי שיער שרוף אבל לא ממש ולא גזרתי את כוולו חצי מהשיער השרווף. ואחרי שגזרתי אותו פתאום התחילה לי להיות נשירה לא ממש חזקה שגושים נתלשים מהשיער אבל יחסית הרבה ! בקייצוור אני לא יודעת מה לעשות והייתי מאוד שמחה עם תעזרו לי בהקדם האפשרי מה לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בקשר לשרוף טוב שהסתפרת את יכולה לעשות טיפול לשיער יבש מאוד או שיער מרדני שלSP מומלץ בחום.בקשר לנשירה לכי לעשות בדיקת דם ולהיתיעץ עם רופא את יכולה להיתקשר להיתיעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר