צבע בלונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע בלונד
    מירי
    08/02/2011

.יש לי צבע בלונד ועליו פסים עוד יותר בהירים מכיוון שלפני שצבעתי היו לי פסים.האם נחוץ לי ללכת למספרה ולעשות עוד גוונים בשיער ? או שאפשר איכשהו להגיע לגוון אחיד של השיער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע בלונד

הוספת תגובה

• צבע בלונד - תגובה

זאב לוין
    08/02/2011

אני הייתי ממליץ לך ללכת לספר ולעשות עוד גוונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עוד משהו..

מירי
    08/02/2011

תודה אני אעשה את זה , רק רציתי לדעת אם אחרי שאני אוסיף עוד גוונים לשיער אני אצטרך לעשות זאת שוב ושוב עד לקבלת גוון אחיד בשיער ? או שיש דרך אחרת לגרום לשיער להיות כולו בלונד פלטינה אחיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק עוד משהו.. - תגובה

זאב לוין
    09/02/2011

אם את רוצה שהוא יהיה בלונד כולו מהשורש את צריכה לבצע תהליך הבהרה מהשורש ואח"כ לצבוע את הקצוות . ורק לאחר מכן את יכולה לצבוע בצבע בלונד הרצוי ולקבל תוצאה מדהימה
    הערה חשובה: עלייך לבחור במעצב שיער שמבצע תהליכים מסוג זה ויש לו מספיק ידע ומקצועיות בעניין . במידה ויש לך שאלות נוספות את מוזמנת להתקשר אלינו כמו כן את יכולה להגיע לייעוץ ללא תשלום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מירי
    10/02/2011

רק רציתי להוסיף ששיערי כבר צבוע בבלונד פשוט הפסים שמתחת כל הזמן נצבעים בצבע בהיר יותר , צריך להבהיר עם הבהרה את כל השיער בשביל להגיע לגוון אחיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו