התאמת צבע לעור הפנים והעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת צבע לעור הפנים והעיניים
    דנה
    18/02/2011

יש לי עיניים כחולות בולטות אך לא בהירות, עור הפנים שלי בהיר,אך לא חיוור ולא בגוון של אדום או כחול , נגיד שאם אני אלך לים אני אשתזף, אבל אני מוגדרת כבהירה,צבע השיער שלי הטבעי שחור( חום כהה מאוד ארוך מאוד חלק ומבריק) , צבעתי במהלך החיים שלי כל הצבעים האפשריים, ואני עדיין לא יודעת מה הכי מתאים לי, אומרים לי שהכי יפה לי -שחור אדום -, אך אני מתה על שטני! האם שטני בגוון של אפור יתאים לי יותר מאשר אדום סגול חום קפה או שחור , השאלה שלי היא האם מתאים לי יותר צבעים קרים או חמים? ואיזה צבע אתם ממלצים?אני מבולבלת ..בבקשה עזרה עזרה עזרה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הלוווווווו

דנה
    21/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת צבע לעור הפנים והעיניים - תגובה

זאב לוין
    24/02/2011

דנה יקרה - זה עניין של טעם - ודעה אישית אי אפשר לענות מבלי לראות אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת צבע לעור הפנים והעיניים - תגובה

שגיב בבילה
    28/02/2011

את יכולה להתייעץ עם הספר שלך או להגיע אלי לייעוץ בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו