שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עוזי
    22/02/2011

שלום,
    חשוב לי לדעת, אני בן 17 וחצי ואני משתמש בחימר של מון פלטין לשיער,עושה פן לפני ואני מאוד מרוצה.
    יש לי שיער צפוף ומלא עכשיו אני רוצה לדעת אם זה יפגע לי בשיער בעתיד?,יגרום לנשירה או לדילול שיער?האם הפגיעה תהיה משמעותית?
    כי אחרי שאני חופף עדיין אני מרגיש שנשאר קצת מהחומר בשיער.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

זאב לוין
    24/02/2011

החימר לא יגרום לך לנשירה . במידה ואתה מרגיש שנשאר חומר בשיער תחפוף פעם נוספת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפיפה

עוזי
    24/02/2011

זה בריא לשיער לחפוף כל יום ואפילו פעמיים ביום,זה לא עלול לפגוע בו כי שמעתי שכאשר אתה לא חופף אז הקרקפת מפרישה שומנים שמונעים קרינה מהשמש וכו'.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

שגיב בבילה
    28/02/2011

אני ממליץ לך למרוח מרכך לפני החפיפה כאשר השיער עדיין יבש לעסות את השיער, לשטוף ולחפוף כרגיל בקשר לנשירה זה גנטי ואני לא ממליץ לך למרוח כמות גדולה של חומר על השיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו