קרקפת יבשה וחזרה לבלונד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרקפת יבשה וחזרה לבלונד.
    יעל
    25/02/2011

שלום רב,
    צבע שיערי הטבעי הינו חום נוטה לחום כהה ובמהלך השנה האחרונה הבהרתי פעמים רבות את השיער. אמנם לא באמצעות אבקת הבהרה, אלא באמצעות מי חמצן 9%.
    צבעתי את השיער לגוונים שונים של בלונד בסביבות ה-10 פעמים, והצבע יצא ג'ינג'י נוטה לבלונד, לא מוגדר כל כך.
    לאחר מכן עשיתי טעות ובמקום לחזור לצבעי הטבעי צבעתי למהגוני-חציל ומשם היה לי מאוד קשה לחזור לצבע המקורי שלי.
    היום אני עם צבע שיער לא מוגדר, כבר חצי מהראש בצבע השיער הטבעי, וחצי בצבע חום-ג'ינג'י ואני נמנעת מצביעות לחלוטין.
    כבר יותר מחצי שנה שאיני צובעת ומשתדלת להסתפר כמה שיותר על מנת להפטר מן השיער השרוף והצבוע.

אני סובלת מקרקפת מאוד יבשה, הופיעו קשקשים רבים שלא הופיעו קודם וזה מאוד מפריע לי.מה ניתן לעשות כדי לשקם את הקרקפת עצמה?

בנוסף, במידה וארצה לחזור לבלונד כיצד אוכל לעשות זאת על מנת שהצבע יראה כמה שיותר טבעי?
    אינני מעוניינת ביום אחד להפוך לבלונדינית, שכן זהו תהליך הדרגתי שלוקח זמן רב.
    לבקש מן הספר הבהרה וצבע שמעליו יבואו פסים בלונדיניים ובסופו של דבר עם הצביעות יתקבל גוון טבעי יחסית? אני מעוניינת בבלונד שנוטה יותר לגוון אפרפר ולא לגוון צהוב זועק מה שנקרא..

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרקפת יבשה וחזרה לבלונד.

הוספת תגובה

• קרקפת יבשה וחזרה לבלונד. - תגובה

שגיב בבילה
    01/03/2011

צריכה להגיע למספרה לטיפול מקצועי והתאמת הצבע הנכון לך בקשר לטיפול בקרקפת לתת לך טיפול נכון לבעיית היובש והקשקשים ולהמשך טיפול בבית את יכולה להגיע אלי לייעוץ בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו