פתיחת תלתלים לשיער גלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת תלתלים לשיער גלי
    שני
    27/02/2011

השיער שלי גלי...הסתפרתי לפני שבועיים תספורת מדורגת, אבל כבר הרבה זמן שיש בו הרבה חשמל סטטי כזה..ושוונצים שקופצים למעלה, לאורך כל השיער. חברה אמרה לי שעשתה פתיחת תלתלים, והשיער שלה נראה עכשיו ממש ממש יפה, גלי וגולש (לפני כן היא אמרה לי שהיה לה שיער שלא הסתדר בכלל).
    האם זה אפשרי?שפתיחת תלתלים תעשה לי את השיער רק וגלי? ללא שוונצים? (אדגיש שהשיער שלי כן גלי,פשוט מתנפח נורא מהר...והוא מאוד עדין ודק)
    אם אני אחליט לעשות פתיחת תלתלים, כמה בערך טווח המחירים?השיער שלי ממש לא מתולתל, הוא גלי עד אמצע הגב, מדורג...ברור שצריך לראות כדי להעריך מחיר...אבל טווח מחירים לפי הפרטים שאני נותנת.
    ושאלה אחרונה, זה יחליק לי גם את הפוני?כי הפוני שלי בטבעו חלק, אבל הוא קצת מתפרע לכל הכיוונים..הקצוות שלו..

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחת תלתלים לשיער גלי

הוספת תגובה

• אפשר תשובה??

הילה
    28/02/2011

בבקשה..זה חשוב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים לשיער גלי - תגובה

שגיב בבילה
    28/02/2011

אני לא ממליץ לך לעשות פתיחת תלתלים לפי תאורך את יכולה לעשטת טיפול לשיער של SP וולה יש להם מענה לכל בעיה לשיער מרדני בקשר למחיר את צריכה להגיע לייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו