3 שאלות מטרידות על תלתלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 3 שאלות מטרידות על תלתלים
    דנה לוין
    04/03/2011

1. אם אני לא מסתרקת השיער שלי נראה כמו רסטה אחת גדולה אבל כשאני מסתרקת המברשת מלאה בשיערות שלי וחבל לי עליהן. כמו כן- השיעור שלי הכי יפה אחרי יומיים שהוא לא מסורק אבל ביום הרביעי הוא חוזר להיות במצב נורא וזה מעגל קסמים- מה הכי טוב בנושא סירוק השיער וקשרים אצל מתולתלות?

2. השיער שלי מאוד יפה ורובו בקבוקים גדולים הבעיה היא שכבה עליונה של שיער יבש (בעיקר מאחורה) שפשוט מסתיר את כל השיער היפה- איך לטפל בזה?!

3. אני חוששת להסתפר כי לוקח לשיער שלי המון זמן לצמוח- מה התספורת האידיאלית למתולתלות? כרגע הוא מסופר באופן חובבני ע"י חבר ואני חוששת לגעת ולשחזר את הטראומה- עד שכבר צמח..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    3 שאלות מטרידות על תלתלים

הוספת תגובה

• 3 שאלות מטרידות על תלתלים - תגובה

זאב לוין
    09/03/2011

שיער מתולתל מומלץ לסרק אותו אך ורק אחרי המקלחת כדי לא להרוס את התלתלים .
    נשירה נורמלית היא 350 שיערות בערך וזה לגיטימי מאוד שאת רואה בסירוק את השיערות האלה .

לסוג שיער כמו שאת מתארת אני חושב שהמצב האידיאלי זה לבצע תספורת ע"י מספריים חמות . מספריים חמות אלה מספריים רגילות המחוברות לחשמל ולהביהם מתחממים עד 150 מעלות - כאשר אני מבצע תספורת במספריים חמות אני מלחים את קצוות השיער וכך עוצר התפצלות השיער - המספריים מוגנות אין אפשרות להישרף מהם או לגרום נזק לשיער אלא להיפך זה טיפול שמבריא את השיער - אפשר לבצע תספורת כזו כמעט מבלי להוריד באורך של שיערך - אלא בתור טיפול .
    לעוד פרטים את מוזמנת להגיע ליעוץ או להתקשר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו