צריכה יעוץ בקשר לצביעת שיער...:-)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה יעוץ בקשר לצביעת שיער...:-)
    מיטללי
    19/12/2007

מצטערת אם זה קצת ארוך אבל אני חייבת ממש עזרה בשביל לא להרוס שוב את השיער שלי...אז הצבע הטיבעי שלי הום חום כהה אבל היה צבוע לחום אחר שנצבע מזמן.. לפני כמה חודשים רציתי לצבוע לצבע בלונד עם גוון אפור קצת והספר אמר שזה יצא טוב אבל לא עשה לי הבהרה בשיער לפני שהוא צבע אין לי מושג למה..הוא פשוט צבע רק עם הצבע בלי לחמצן את השיער לפני זה ובגלל זה יצא לי צבע חום בהיר- שטני- גי'נגי' כזה...עם הזמן חפפתי עם סילבר וזה קצת הבהיר את השיער והוא נהיה לי בצבע קצת פחות גינג'י...אחרכך הלכתי למספרה לפני 3 חודשים בערך וצבעתי שוב בשביל לנטרל על הכתום לשטיפה אפורה וזה יצא בסדר מין צבע שטני אפור...בקיצור עברו מאז 3 חודשים, גדל לי שורש גדול והצבע ממש דהה וחזר לצבע לא מוגדר שנראה כמו בלונד כהה עם קצת כתום וקצת ירוק...משהו ממש מוזר אחרי שהלכתי לספרים האלה שכניראה לא ממש הבינו מה הם עושים לי בשיער אני רוצה ללכת למעצב שיער מקצועי שיעשה לי צבע שאני רוצה להגיע אליו שזה בלונד בהיר אפרפר .
    אז מה אני צריכה לעשות בשביל להגיע לצבע הזה? אם אני יעשה הבהרה ממש לצבע נקי לבן ועל זה אני יצבע את השיער לצבע בלונד אפרפר יצא לי טוב? ומה בקשר לשורש שגדל לי? כי אני רוצה שהתוצאה תראה אחידה ולא צבע שונה בשורש ...השיער עכשיו הוא בהיר יחסית לשורש והוא בגוון של בלונד כהה אפשר להגיד , זה יהרוס את השיער להגיע לבלונד יותר בהיר? יש אולי המלצה על ספר מומחה לצביעה לבלונד שיעזור לי באיזור ירושלים או אולי בתלאביב...? אני ממש לא רוצה לקחת סיכונים הפעם על השיער העיקר שיצא טוב אני פשוט צריכה לדעת בדיוק מה לעשות במצב השיער שלי...ומה הספר צריך לעשות הפעם בשביל שיצא לי בלונד בהיר אפרפר איזה הבהרה לעשות ובאיזה צבע לצבוע להגיע לתוצאה שאני רוצה....תודה מראש על התשובה, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחכתי לציין

מיטללי
    19/12/2007

הספר שהלכתי אליו מזמן אמר לי שיש לי פיגמנט חזק של אדום בשיער ...אבל בעבר כשעשיתי אצל דודה שלי גוונים של פלטין יצא לי ממש לבן בלי שום כתום או משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו