מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי תלתלים נפוחים ומקורזליםשני14/03/2011
--אני בת 12 וחצי
יש לי שיער מתולתל,נפוח,יבש,מדורג,מדולל,מקורזל,מלא שוונצים כשאני עושה קוקו
ומלא קשקשים ברמות מטורופות
ניסיתי הכללל היה לי נפוח-עשיתי דילול ודירוג
יש לי מלא קשקשים-אני משתמש בהאד אנד שולדרס וחופפת טוב טוב
יבש-קרמים
בא לי לטפל בבעיות אלה אבל להשאיר אותו מתולתל
במיוחד לקראת פורים אז כמה שיותר מהר..
ושמעתי שבירה שחורה עוזרת לנפח-איך?
וגם איך עוזר שביל לצד לנפח?
בכל מקרה אשמח לתשובות לכמה שיותר שאלות.
תודה מראש D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לעזור בבקשה?...
שני14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תלתלים נפוחים ומקורזלים - תגובה
זאב לוין15/03/2011את לא צריכה להשתמש בבירה , עלייך להשתמש בשמפו ופילינג של וולה SP וזה יפתור לך בעיית הקשקשים .
כדי למנוע יובש את צריכה להשתמש במסיכה המתאימה לסוג שערך .
הנפח נוצר לך ככל הנראה בגלל הדילול של השיער - עלייך להפסיק לדלל ולהאריך את כולו לאורך אחיד , מכיוון שלאחר הדילול השערה הקצרה מרימה את השיערה הארוכה וזה יוצר נפח פי כמה ממה שהוא באמת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מסיכה אני צריכה?
שני16/03/2011איזה מסיכה אני צריכה לסוג שיער שלי?שתוריד לי נפח(אם יש מסכה כזאת)ויובש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי כמה טיפים בקשר לנפח
טלו25/04/2011תמיד תאספי את השיער לפני שינה אחרי מקלחת
וגם ביום-יום אם בא לך
שהשיער שלי נגיד אחרי מקלחת ביום הראשון הוא יכול ממש להתנפח
בזמן שהוא אסוף את נותנת לו צורה והוא פחות נפוח
את יכולה להשתמש בסרומים ת כמובן שגם לא בהגזמה
ולדעתי כדאי לך להסתפר
מקווה שעזרתי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מסיכה אני צריכה? - תגובה
זאב לוין29/04/2011אני ממליץ על שמפו + מסיכה WELLA SP SMOOTHEN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)