החלקה יפנית אצל אלברט- ראו הוזהרתם!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית אצל אלברט- ראו הוזהרתם!
    מעיין
    15/03/2011

שלום לכולם....
    עשיתי החלקה יפנית לפני כשבוע אצל מספרה בשם אלברט נמצא בעיר חולון ר'ח ז'בוטינסקי 4.
    הגעתי אליו דרך ערוץ 2 ששידר כתבה עליו חשבתי שהוא הספר.... מסתבר שהוא בקושי ספר ובוודאי חוצפן שלא יודע להתנהג ללקוחות שלו.
    שעשה עלי ניסוי בלי ידיעתי כמובן.
    הוא ניסה החלקה של חברת מון פלטין... כל מי שדיברתי איתו לא שמע עליהם עוד.
    השיער שלי לפני ההחלקה היה מתולתל כשהייתי שמה קרם היה נראה מיליון דולר
    לאחר ההחלקה השיער נפוח מאוד לא חלק ולא מתולתל פשוט אין לו שום צורה.
    כשחזרתי אליו נדהמתי לגלות איזו גסות יש לבעל המקום אלברט זהו שמו הפרטי גם, נתקלתי ביחס תוקפני חסר סבלנות ומבחינתו הוא לא מבין מה אני בכלל רוצה ממנו.
    אולי אתם תבינו הסתכלו בתמונות והבינו.... מה היה ומה עכשיו....

אלברט הציע שהגיע אליו בעוד חודש לתיקון כששאלתי אם הוא מוכן להתחייב שהשיער לא יפגם או ינזק או ינשור או כל נזק אחר טען חד משמעית לא מתחייב!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמונה לפני ההחלקה

מעיין
    15/03/2011

השיער שלי היה בריא ויפה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משום מה לא העלה את התמונה...

מעיין
    15/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי אשמח לעזור לך...!!!!!

==
    16/03/2011

יש רק אחד שיודע לתקן החלקה יפנית מהחלקה יפנית הוא ממש הכי טוב בתחום ולוקח אחריות על עבודתו ומאוד רציני בנושא זה ואני אחת שניכוותה מהעיניין והוא היחידי שתיקן את השיער ותביני שיש לי שיער עד הישבן והיום השיער חלק ומדהים ואני לקוחה שלו כמה שנים טובות השאירי מייל ואשמח לעזור לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו