צבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע
    סיגלי כהניה
    21/03/2011

אני בת 30 + וצובעת כבר שנים את השער, השער שלי שומני, ויש לי גם שער לבן... אני צובעת את השער כל 3 שבועות, אבל בזמן האחרון אחריי שבוע כבר מתחיל להופיע לי השער הלבן, השאלה שלי כמה זמן אמור להחזיק הצבע? זה לא ניראה לי הגיוני, חשבתי ללכת לנסות אצל ספרית אחרת , ולראות עם זה אותו הדבר.. עם זה יש לציין שאני אצל הספרית הזאת כבר כמה שנים!
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע

הוספת תגובה

• צבע - תגובה

זאב לוין
    24/03/2011

מבלי לראות את התוצאה שיוצאת לך אחרי הצביעה קשה לי לתת לך תשובה האם כדאי להחליף ספרית .
    במידה ותרצי את מוזמנת להגיע לאחד ממנהלי הפורום הקרוב למקום מגורייך לייעוץ מקצועי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזאב , לא ענית לשאלתי כמה זמן צבע

סיגלי כהניה
    24/03/2011

אמור להחזיק בשער? האם אחריי שבוע זה נורמלי שיצא לבן...
    ואני יוצאת מהמספרה שהשער שלי צבוע לחלוטין!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזאב , לא ענית לשאלתי כמה זמן צבע - תגובה

זאב לוין
    27/03/2011

ככל הנראה לא הצבע נשטף אלא שיערך גודל ואת רואה את הצמיחה בלבן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו