האם לאחר החלקה יפנית לא מוצלחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לאחר החלקה יפנית לא מוצלחת
    דנה
    21/12/2007

(של אינדולה) שנעשתה לפני כשבוע (כל הגלים חזרו אחרי 2 חפיפות כאילו שלא נעשה דבר)
    אפשר לעשות החלקה יפנית בשיטה אחרת או שזה מזיק לשיער?
    מעצב השיער שהיה המום מהתוצאה הגרועה הציע לי לבוא לתיקון ללא תשלום אך אני קצת חוששת להפקיר בידיו את השיער פעם נוספת ורוצה ללכת למישהו אחר בעל שם, השאלה אם ניתן בכלל?
    תודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דנה

רונן פלג
    25/12/2007

זה ממש לא משנה עם איזו חברה עבדו פשוט לא עבדו לפי חוקי חברה ודרך אגב ההחלקה של אינדולה היא הכי טובה בשוק כיום !!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה העצבים?

דנה
    27/12/2007

שאלתי ברמת העיקרון אם ניתן לעשות שוב או שהשיער ינזק, ברור לי שאם ההחלקה הייתה דפוקה לא היו משתמשים בה יותר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא לא התעצבן מה את עפה עם עצמך

יסמין
    27/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו