דחווווווף - בעיה עם צבע לשיער....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחווווווף - בעיה עם צבע לשיער....
    אפרת
    29/03/2011

שלום, אני בבעיה חמורה!!!! צבע השיער שלי הוא חום כהה (נוטה לשחור) ואני צובעת אותו בד"כ לגוון טיפה יותר בהיר (עדיין חום אבל יותר בהיר מהטבעי שלי). הבעיה היא שהלכתי השבוע למספרה חדשה וביקשתי לצבוע את כל השיער לחום בהיר (היה לי צבע לא אחיד כי החלפתי כל מיני חברות, אז רציתי לעשות הפעם במספרה כדי שזה יהיה מקצועי ואחיד) אבל זה יצא חום כהה מאוד!! הזדעדעתי!! ניסיתי אח"כ לצבוע לבד עם צבע מהסופר פארם אבל כלום לא תופס!!! הבעיה הגדולה היא שאחותי מתחתנת בעוד 5 ימים!!! מה אני עושה על מנת להציל את המצב??? אני לא רוצה חום כהה!!!!!!!!!!! מה אפשר לעשות בכזה מעט זמן????
    אולי סאן אין או משהו?? או לצבוע לצבע אחר??? אוףףףףףףף תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחווווווף - בעיה עם צבע לשיער.... - תגובה

שגיב בבילה
    30/03/2011

טוב אז.צבע לא מבהיר צבע את צריכה לעשות שטיפה קלה ואז לצבוע את יכולה להגיע ליעוץ או להיתקשר לעזרה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו