טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, לפני 2-3 חודשים עשיתי גוונים בשיער אצל מעצב שיער. ביקשתי ב-2 גוונים, ויצא גוון אחד דבש ואחד בלונד. מאד לא אהבתי את הבלונד אז חזרתי אליו למחרת והוא הכהה לי אותם קצת ואז זה היה קצת יותר טוב. בזמן האחרון כנראה הצבע שהוא השתמש בו להכהות אותם דהה ושוב יש לי פסים בלונדיים שאני ממש לא אוהבת כי יש לי שיער חום כהה וזה ניגוד חזק מידי. את הפסים בדבש שנשארו לי אני מאד אוהבת. השאלה שלי, האם יש אפשרות לשנות את רק את גוון הפסים שבצבע בלונד למשהו קצת יותר כהה- דבש או משהו כזה? (ולהשאיר את הפסים הדבשיים). האם יש לי אפשרות לעשות משהו כזה בבית? והאם יש סיכוי שהפעם זה יחזיק יותר מחודשיים ולא יחזור שוב לבלונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יפעת אז כן אפשר לשנות אותם לגוון שאת רוצה. בבית ממש לא מומלץ את צריכה פשוט לדעת שבלונד תמיד יוצא..בשביל שיצא לך טוב ושאהיה זמן ממושך של כמה חודשים לפניי הצבע צריך להחדיר פיגמנטציה ואז לגוון שאת רוצה את יכולה להיתקשר ליעוץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר