שינוי גוונים בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי גוונים בשיער
    יפעת
    31/03/2011

הי,
    לפני 2-3 חודשים עשיתי גוונים בשיער אצל מעצב שיער. ביקשתי ב-2 גוונים, ויצא גוון אחד דבש ואחד בלונד. מאד לא אהבתי את הבלונד אז חזרתי אליו למחרת והוא הכהה לי אותם קצת ואז זה היה קצת יותר טוב. בזמן האחרון כנראה הצבע שהוא השתמש בו להכהות אותם דהה ושוב יש לי פסים בלונדיים שאני ממש לא אוהבת כי יש לי שיער חום כהה וזה ניגוד חזק מידי. את הפסים בדבש שנשארו לי אני מאד אוהבת. השאלה שלי, האם יש אפשרות לשנות את רק את גוון הפסים שבצבע בלונד למשהו קצת יותר כהה- דבש או משהו כזה? (ולהשאיר את הפסים הדבשיים). האם יש לי אפשרות לעשות משהו כזה בבית? והאם יש סיכוי שהפעם זה יחזיק יותר מחודשיים ולא יחזור שוב לבלונד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי גוונים בשיער

הוספת תגובה

• שינוי גוונים בשיער - תגובה

שגיב בבילה
    01/04/2011

שלום יפעת אז כן אפשר לשנות אותם לגוון שאת רוצה. בבית ממש לא מומלץ את צריכה פשוט לדעת שבלונד תמיד יוצא..בשביל שיצא לך טוב ושאהיה זמן ממושך של כמה חודשים לפניי הצבע צריך להחדיר פיגמנטציה ואז לגוון שאת רוצה את יכולה להיתקשר ליעוץ בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו