מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבעעעעע שיעור דחוף!!שירן לוי30/04/2007
צבע שיערי הטבעי הוא חום כהה, וכיום מזה שלוש שנים שערי חום אגוז בהיר שנוטה לגוון ג'ינג'י בשמש. ויש עליו גוונים פלטינה.
שאלתי היא. אני רוצה לעשות שטיפה שחורה בשיער וברצוני לדעת כמה זמן יקח לי עד שיצאו הגוונים הפלטינה שהם כביכול "שולטים" ויצאו במהלך החפיפות והאם בסופו של דבר ירד לי הצבע השחור ויחזור השיער לצבע שצבעתי עם הגוונים.
למשל קח לדוגמא את מירי בוהדנה... היא צבעה שנים לבלונד בהיר עד פלטין ואז צבעה בבום לשחור סיני ויצאה מהצבע ללא כל בעייה! אבל לפי מה שהבנתי הייתה תקופה שהיא עשתה שטיפה שחורה ואז חזר לה לבד לצבע בלונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
זאב לוין30/04/2007איזה חלק של השיער יצא בצבע דבש שאת אוהבת אותו יותר ובאיזה חלק השיער יצא ג'ינגי'?
האם השורש השחור הוא טבעי או צבוע?
מאיזה איזור את בארץ? כדי שנוכל להמליץ לך על מישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לזאב
מיטל01/05/20071) ברוב חלקי השיער הגוונים יצאו בצבע דבש שאני אוהבת יותר ובעורף יש כמה קבוצות
עבות של כתום חלודה כזה שאני לא אוהבת.
2) השורש השחור הוא טבעי
3) אני מרמת גן ואשמח אם תמליץ לי על ספר מעולה שמומחה בגוונים וצביעת שיער.
תודה רבה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
זאב לוין01/05/2007לפי מה שאמת מספרת יש לך בעיה יחסית רצינית שניתן לטפל בה אצל מעצבי שיער בלבד, אני ממליץ להגיע למישל מרסייה הנמצא בתל השומר, יש שם צוות מקצועי שיוכל לעזור לך עם הבעיה שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
מיטל01/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)