שיער לאחר החלקה-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער לאחר החלקה-דחוף
    הילה
    05/04/2011

שלום,
    עשיתי לפני כחודש החלקה יפנית(השיער המקורי שלי הוא תלתלים) ואינני מרוצה מהתוצאה, לפני ההחלקה הבטיחו לי שהשיער יראה אחרי המקלחת כשיער שעבר פן ולא אצטרך לעשות לו כלום מלבד ליבש אותו עם פן במידת הצורך.
    לאחר שבוע מההחלקה חפפתי את השיער ופשוט הזדעזתי מהתוצאה השיער לא נראה אחרי פן ולא כלום אני עדיין אחרי כל חפיפה צריכה לעשות פן ומחליק על מנת שיהיה חלק.
    לא צריך לספר על עוגמת הנפש שנעשה לי ויש לציין שלא שילמתי מעט כסף.
    חזרתי לספרית שעשתה לי את ההחלקה והיא בטענה שהשיער שלי לא יכול להיראות מושלים מפני שהוא "עבה" טענה שלא נראה לי נכונה כלל.
    ברצוני לדעת מה דעתכם על הנושא הזה? והאם ניתן לעשות החלקה חוזרת ואיזה סוג החלקה הייתם ממליצים אחרי מקרה שכזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער לאחר החלקה-דחוף

הוספת תגובה

• לפי דעתי..

נטלי1921
    10/04/2011

הספרית שעתשה לך את ההחלקה שומרת לעצמה את הכסף שהרוויחה לא ביושר.
    א י ן שום קשר בין עובי השיער לבין תוצאות ההחלקה. ההחלקה עצמה (מכול סוג החלקה שהוא) מורידה את נפח השיער ודווקא עובי השיער שומר על כך שהשיער לא יישבר או ינשור!.
    אני ממליצה לך לגשת לאותה הספרית ולתבוע לפחות חצי מהסכום ששילמת לה כי השיער לא עבר החלקה אלא טרגדיה!
    ושנית כאדי ללכת להתייעץ עם מומחה בנושא ההחלקות ותוצאותיהן, הוא יבדוק לך את השיער וימליץ לך על החלקה מתאימה!
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער לאחר החלקה-דחוף - תגובה

שגיב בבילה
    11/04/2011

צריך ליראות את השיער לפניי שאני עונה לך אבל אני ממליץ לך בחום ללכת למספרה מיקצועית ואז להחליט (לא כול כך מומלץ לעשות שוב החלקה )בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה ותיקנתי....

==
    11/04/2011

אצל רוני מבן יהודה שהוא מומחה להחלקות כמובן שהגעתי אליו לייעוץ בבעיה המבאסת הזו כי לא ידעתי איך אפשר להשאר ככה עם השיער שלא מושלם מבחינת ההחלקה גם השיער היה נראה שרוף ולבסוף הוא הסביר לי בפירוט שניתן לתקן ולהגיע לשלמות עם השיער שלי ועבדו עליי שניים ביחד רוני ומיטל על השיער שלי כי היה צריך לעבוד במהירות ואכן אני כבר 3 חודשים אחרי ...וכל אורך השיער מושלם כמובן שגדל השורש אבל באמת השיער חלק ויפה בדיוק כמו שאמר לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו