מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המצב בקנטיםסקפטית12/04/2011
שלום,
השיער שלי במקורו נפוח ודק,בעבר הוא היה ארוך, היום הוא התקצר בטירוף,נשרף בקצוות, ונהיה דליל בעקבות שימוש יומיומי במחליק ..
גם הקצוות שלי נשרפו ,והיום בלי שימוש בפן או מחליק מצבו הטבעי יבש ושמנוני,ואין סיכוי שאני אצא מהבית במצב הטבעי שלו שהוא מוזנח וחסר צורה.. מה שאומר שההתעסקות עם מחליק ופן היא בלתי נמנעת.
אני שוקלת לעשות קצוות,אבל הפחד שלי שיקח לי הרבה זמן להאריך אותו.היום האורך שלו עד הכתפיים בלחץ.לפני שנה הוא היה עד המותניים.
חוץ מזה יש איזשהו תכשיר להאצת צמיחת השיער?או איזשהו תכשיר שיעניק ברק וישקם את היובש הזה?
ומה הפתרון האידיאלי למצב כזה של השיער כשרוצים להאריך אותו?להסתפר?להתנזר ממחליק ופנים?
תודה מראש,וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת לי את המילים מהפה
ספיר12/04/2011זאת בדיוק הבעיה שלי..! היה לי שיער יחסית סביר לא מלא אבל גם לא דק...
התחלתי להשתמש במחליק לתקופה של שנה וחצי ונשאר לי חצי שיער ממה שהיה.. הוא ממש דליל :( הוא שרוף ומכוער, הלכתי לרופאת עור והיא הביאה לי ספריי להפסקת נשירה וצמיחת שיער ואני מחכה לתוצאות, אני חייבת תשובה לשאלה.. השיער יכול להיות מלא כמו בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב בקנטים - תגובה
שגיב בבילה15/04/2011את פשוט צריכה להוריד קצוות ואין לך ברירה אני יכול להמליץ לך על טיפול מעולה ממש מעולה SP לשיער מרדני והוספת ברק וחיים לאחר מכן המשך טיפול בבית שזה שמפו מותאם לשיער עם מסכה ופשוט לעזוב את המחליק ואת הפנים .....את יכולה להיתקשר ליעוץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה יבש ושמנוני ?
טלו25/04/2011עדיף לך לגזור את הקצוות ולא לעסוק בפנים
אם את פוחדת תבקשי מהספר שלא לגזור קצר מדיי ורק את הקצוות
שמפו לתינוקות נותן ויטמינים לשיער ומאריך אותו
אמממ זהו , מקווה שעזרתי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)