החלקה ברזילאייתת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה ברזילאייתת
    חן
    16/04/2011

שללווםם אני בתת 14 והלכתי למספרהה .... הספריתת ראתה את השיער שליי ושאלתי איךך אני יכוללה להחלייק או להפוךך את השיער שלי ( יבש, מתולתל לא מהשורשים ונפוח) לגלי בלי נפח...... אז היא המליצה ליי על החלקהה ברזילאיתת. אז יש לי כמה שאלות : יש החלקהה ברזילאית בלי החומר המסרטן הזה פורמלין? האם זזה יכול לגרום לי לנשירה? ההחלקה הזאת באמת משקמתת שיער יבש? והאם זה מוקדם מידי בשבילי להתחיל לעשות את ההחלקה הזאת ואם ישאר לי בכלל שיער לאחר ככמה שניםם שאני יעשה את ההחלקה הזאת מ'ס פעמים???? זהה מממששש דחחווףףףף ותודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה ברזילאייתת

הוספת תגובה

• החלקה ברזילאייתת - תגובה

זאב לוין
    20/04/2011

כל ההחלקות הברזילאיות מכילות פורמלין .
    זה כן משקם את השיער - לא גורם לנשירה . כדי לענות לך על השאלה אם זה מוקדם מידי זה לא קשור לגיל - אלא לרצון של המראה שלך . וכדי לנמליץ לך על החלקה או טיפול באופן מפורט ומקצועי יותר הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

חן
    20/04/2011

תודההה ואתה יכול להגיד לי מה זאת החלקת משי? אמרו לי שזאת החלקה כמו ברזילאית רק בלי פורמלין זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו