רוני חתוכה - מי יכולה לתת חוו"ד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני חתוכה - מי יכולה לתת חוו"ד?
    איילת
    18/04/2011

אני הלכתי אליו ומאוד התאכזבתי. מבטיח הרים וגבעות והתוצאה לא משהו..

עוד מישהו מזדהה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כגודל הציפיות כך גודל האכזבות...!

==
    18/04/2011

אני לעומתך עשיתי עושה אצלו את ההחלקות ואת התספורות וכל החברות מהעבודה(שדה התעופה) רק אצלו ואני רוצה להגיד לך חד משמעית מנשים שאני ראיתי אצלו ישנם המון נשים שלא יודעות לטפל בשיער שלהם וראיתי במו עיניי איך הם מתייחסות לשיער שלהם בצורה מזעזעת והשיער שלהם נראה נורא כי כך הן באות אליו כתוצאה מהתנהגות מחרידה לשיער שלהן!!!! ואיך הוא מסביר להן בסבלנות ומראה להן ומדגיש מה לעשות ומה לא לעשות...לכן כל אחת והשיער שלה ואם הוא הבטיח לך הוא מקיים מנסיון אישי ושיער הוא עניין אינדיבידואלי ואני רואה את זה גם עם הבנות שלי איך כל אחת מסרקת מושכת מחליקה עם מחליק ועוד כל מיני שטויות שאסור לעשות והיום עובדה השיער שלי מדהים חלק ובריא ואם את באה אליו עם שיער רע אל תצפי לצאת מליון דולר כי השיער יהיה חלק אבל ישאר רע לכן חשוב לקחת את הזמן לטפל בשיער בבית והוא יביא אותך לאן שאת תרצי בדיוק כמוני כי שיער זה לא פוטופארג' מהיום להיום וכגודל הציפיות כך גודל האכזבות רוני חתוכה הוא המוביל בתחום ולא רק זה אלא היחידי שלוקח אחריות מלאה והיחידי שיודע לתקן החלקה ואני ראיתי אצלו איזה מקרים מזעזעים הוא מתקן ככה שאם יש לך בעיה תגשי אליו הוא תמיד יהיה איתך תמיד!!!!מנסיון !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגיל, הספר מגיב לעצמו...שקוף.

איילת
    19/04/2011

אם יש כאן מישהי שיכולה להגיב, ולא בשמו....אשמח לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בואי נראה מי שקוף...!!!

==
    19/04/2011

תשאירי פרטים יקירתי אשוב אלייך ואראה לך מי זאת רווית קהלני מבטיחה לך!!!ונראה מי השקוף כאן בפורום!!!
    כי אם ההית אמיתית לא ההית צהובה שקוף לא...?
    ולידיעתך לכל מטבע יש צד אל תשכחי וככל שמדברים עליו רק מעצימים אותו !!!
    ומעבר לזה מי שרוצה להיווכח מי הבנדם מוזמנת ליצור עימו קשר ולהבין מעצב שיער ובנדם מהו...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו