מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהי עוד הסתפרה אצל שמוליק קרמני?נוני25/04/2011
חוייה מזעזעת, הרגשתי כמו בובת קלקר עם פאה שמתאמנים עליה בלימודי ספרות. יכול להיות שהוא אלוף בפאנים וצבע אבל האיש לא יודע מה עושים עם מספריים. אחרי שביקשתי שיישר ויתקן וזה רק נראה יותר גרוע הבנתי שאין עם מי לדבר כי אוטוטו אני קרחת. יצאתי עם תספורת מהגהנום עם חורים התחבאתי שלא יראו אותי ורצתי לחפש ספר שיתקן לי כמה שאפשר (כי זה כבר היה קצר מדי)
חוויה נוראית, מי שלא רוצה להראות כמו חתול אם גזזת-שלא תתקרב !!!
שיתאמן בתספורות על פאות לפני שהוא מספר אנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמוליק קרמני
קארין16/05/2011חמודה צר לי לענות לך מה שרשמת אבל את ממש טועה כניראה את לא יודעת מה זה ספר אני כבר שנים אצלו ובחיים לא היה לי משהו לא טוב אצלו הוא ספר מתותח ואני חושבת שאת צריכה לבדוק את המוח שלך לפני שאת רושמת משהו על משהו חוצפנית מגעילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמינה לנוני
מירי25/09/2011אני מאמינה לנוני והתגובה השניה שרשום קארין זה ניראה חי התחזות וזה הספר בכבודו ובעצמו רשם חוצפן לדעתי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חושבת כמוך...!!!
====25/09/2011זה ברור שזה הספר...בכבודו ובעצמו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשהי יש נסיון איתו בהחלקה יפנית?
לירון25/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלטתי להגיב
שמוליק קרמני21/04/2014נוני החמודה
אין לי מושג מי את אבל את מה שאת מתארת כאן יתכן וקרה אבל לא
אצלי ביידים למעלה מ26 שנה בענף לא היה מקרה אפילו דומה
יתכן וקנית שובר של 69 שקלים לתספורת וקיבלת מצוות העובדים שלי באותו זמן
הרי ברור לך שאם היית פונה אליי הייתי פותר את הבעיה אבל החלטת להחפיש את שמי וזה ממש לא יפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)