מישהי עוד הסתפרה אצל שמוליק קרמני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהי עוד הסתפרה אצל שמוליק קרמני?
    נוני
    25/04/2011

חוייה מזעזעת, הרגשתי כמו בובת קלקר עם פאה שמתאמנים עליה בלימודי ספרות. יכול להיות שהוא אלוף בפאנים וצבע אבל האיש לא יודע מה עושים עם מספריים. אחרי שביקשתי שיישר ויתקן וזה רק נראה יותר גרוע הבנתי שאין עם מי לדבר כי אוטוטו אני קרחת. יצאתי עם תספורת מהגהנום עם חורים התחבאתי שלא יראו אותי ורצתי לחפש ספר שיתקן לי כמה שאפשר (כי זה כבר היה קצר מדי)
    חוויה נוראית, מי שלא רוצה להראות כמו חתול אם גזזת-שלא תתקרב !!!
    שיתאמן בתספורות על פאות לפני שהוא מספר אנשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמוליק קרמני

קארין
    16/05/2011

חמודה צר לי לענות לך מה שרשמת אבל את ממש טועה כניראה את לא יודעת מה זה ספר אני כבר שנים אצלו ובחיים לא היה לי משהו לא טוב אצלו הוא ספר מתותח ואני חושבת שאת צריכה לבדוק את המוח שלך לפני שאת רושמת משהו על משהו חוצפנית מגעילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאמינה לנוני

מירי
    25/09/2011

אני מאמינה לנוני והתגובה השניה שרשום קארין זה ניראה חי התחזות וזה הספר בכבודו ובעצמו רשם חוצפן לדעתי ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חושבת כמוך...!!!

====
    25/09/2011

זה ברור שזה הספר...בכבודו ובעצמו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשהי יש נסיון איתו בהחלקה יפנית?

לירון
    25/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלטתי להגיב

שמוליק קרמני
    21/04/2014

נוני החמודה
    אין לי מושג מי את אבל את מה שאת מתארת כאן יתכן וקרה אבל לא
    אצלי ביידים למעלה מ26 שנה בענף לא היה מקרה אפילו דומה
    יתכן וקנית שובר של 69 שקלים לתספורת וקיבלת מצוות העובדים שלי באותו זמן
    הרי ברור לך שאם היית פונה אליי הייתי פותר את הבעיה אבל החלטת להחפיש את שמי וזה ממש לא יפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו