מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבש בצורה קיצוניתאפרת29/04/2011
היי, אני בת 17 וחצי.
יש לי שיער יבש ברמה גבוהה הרבה יותר ממה שאי פעם ראיתי אצל אנשים אחרים, השיער שלי יבש בצורה כזאת שפחות משתי דקות אחרי שאני יוצאת מהמקלחת עם שיער רטוב, הוא כבר מתייבש כמעט כולו, התלתלים שלי הופכים פשוט לשיער נפוח, מאוד מאוד לא נעים שבכלל לא נראה כמו תלתלים אלא כמו גוש שרוף מאוד מאוד מאוד. רק האיזור שממש קרוב לקרקפת הוא די בריא, כל שאר השיער נראה איום ונורא שתי דקות אחרי מקלחת.
אף מסכה שאני שמה לא עוזרת לי, לא טבעית ולא אחת שקונים, וגם לא לאורך זמן.
שמפואים, מרככים, ניסיתי את כל הסוגים וכלום לא עוזר.
ניסיתי אפילו שמפו מיוחד של מורז ולא עזר כמעט בכלל וגם ניסיתי שמפו של פיטונקטר וגם לא עזר כמעט, שיפר רק בקצת והאריך את זמן ההתייבשות, זה הכל.
מה אפשר לעשות? אני כבר נואשת לגמרי, ניסיתי הכל הכל הכל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
אנג'לה טטרו01/05/2011מסכה לשיער יבש בהחלט עוזרת לשיער
אני לא יכולה לתת לך תושבה מדוויקת למה זה לא עזר יכול להיות שהמסכה לא התאימה לסוג השיער
בשביל לתת לך תשובה מדוייקת אז אני צריכה לראות את השיער ואשמח לתת לך יעוץ כמובן ללא תשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת המלצה לשיער יבש
**01/05/2011אני ממליצה לך להשתמש באמפולות של מקדמיה , ומסכה ובשמפו של לוריאל אינטנס ריפר! ואני מבטיחה לך שהשיער שלך יראה טוב! ולא יהיה יבש יותר! אני משתמשת במוצרים האלה והשיער שלי נראה יפה, בריא ומבריק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובדה שלא עזר
אפרת02/05/2011השתמשתי כבר במסכה של לוריאל והיא ממש אבל ממש לא עזרה לי,
וחוץ מזה, השיער שלי מתולתל יבש ופגום ואלה בדיוק סוגי המסכות שאני משתמשת בהן, אז המסכה כן מתאימה לסוג השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת
**02/05/2011יש לי עוד עצה תשימי שמן זית על הראש לשעה לפחות, תשטפי טוב טוב את השמן בחפיפה שלא ישאר לך טיפה בראש ! זה עוזר מאוד! זאת האמת המסכה הכי טובה לשיער, וגם אני ממליצה לך להשתמש באמפולה לשיער של מקדמיה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
אפרת03/05/2011יש לך מושג אולי איפה אפשר להשיג את האמפולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בוקר טוב אפרת-
**04/05/2011תוכלי לרכוש את האמפולות של מקדמיה בחנויות שמוכרים למספרות או במספרה, אם את גרה באזור המרכז אכתוב לך איפה תוכלי לרכוש. תקני רק את האמפולות של מקדמיה הם הכי טובות ניסיתי את כל החברות של האמפולות ולא הייתי מרוצה רק מהאמפולות של מקדמיה. אל תתפתי למוכרים שישכנעו אותך לרכוש אמפולות של חברה אחרת... חבל על הכסף.. יש במקדמיה 10 אמפולות המחיר- 250 ש"ח תשימי פעם בשבועיים אמפולה לא צריך כל שבוע אמפולה היא ההזנה הכי טובה שיש לשיער! את תהיי מרוצה מהתוצאות! מבטיחה לך! שיערך יפסיק להיות יבש ויהיה מבריק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת שכחתי להוסיף-
**04/05/2011תוכלי לרכוש את האמפולות גם באינטרנט תקלידי בגוגל אמפולות מקדמיה ושם תוכלי לרכוש . כדאי לך רק אותם! כמו שאמרתי ניסיתי את כל החברות ולא הייתי מרוצה , בפעם הראשונה שתשימי את האמפולה תראי שינוי לטובה בשיער! ובנוסף תשימי שמן זית כמו שאמרתי לך והשיער שלך יבריק מאודדד. האמת שהשמן זית הוא שיגרום לשיער שלך להפסיק להיות יבש! אבל תשימי גם אמפולה כי היא ההזנה הכי טובה לשיער וחשוב לטפל ולטפח את השיער במוצרים טובים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)