מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפנית וברזילאית-שאלהנוי01/05/2011
שלום
אני עשיתי החלקה בפעם השלישית, הפעם הראשונה הייתה אצל ספר אחר והפעם השנייה אצל ספרית מסוימת והשלישית אצל אותה אחרונה.
לאחר שחיכיתי חמישה ימים חפפתי והשיער לא נראה טוב הלכתי אליה והיא שמה לי שוב חומר ועשתה לי פן,העניין שהשיער מרגיש עבה יותר וממש לא בריא,אין לו טיפת ברק כמו בפעם הראשונה ואני אמורה לחכות עכשיו ארבעה ימים עד לחפיפה הבאה
אני דואגת שהשיער ממש שרוף, הפוני (הוא יותר ארוך מפוני..)שבצד נראה כמו קש והתחושה כאילו נשאר עדיין חומר על השיער..השאלה שלי אם יש עדיין חומר על השיער,מה אני עושה?? ואני לא יכולה לפנות אליה שוב
אשמח אם תעזרו לי אני ממש לחוצה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נוי
**01/05/2011אמא שלי גם עושה החלקה ברזילאית והוא באמת נראה קצת קש שהוא בלי פן את צריכה להעביר פן והוא יראה טוב , שהיא מעבירה פן הוא כבר לא נראה קש אלא יפה ומבריק! תשתמשי במסכה טובה ושמפו ללא מלחים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ובנוגע אם נשאר לך חומר בשיער -
**01/05/2011תרימי לה טל אל תתביישי!!!!!!!!!!! כל המתבייש מתייבש!!! זה לא בושה את לקוחה שלה והיא צריכה לרצות אותך ולטפל בך כראוי! תתקשרי ותגידי לה מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)