החלקה יפנית וברזילאית-שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית וברזילאית-שאלה
    נוי
    01/05/2011

שלום
    אני עשיתי החלקה בפעם השלישית, הפעם הראשונה הייתה אצל ספר אחר והפעם השנייה אצל ספרית מסוימת והשלישית אצל אותה אחרונה.
    לאחר שחיכיתי חמישה ימים חפפתי והשיער לא נראה טוב הלכתי אליה והיא שמה לי שוב חומר ועשתה לי פן,העניין שהשיער מרגיש עבה יותר וממש לא בריא,אין לו טיפת ברק כמו בפעם הראשונה ואני אמורה לחכות עכשיו ארבעה ימים עד לחפיפה הבאה
    אני דואגת שהשיער ממש שרוף, הפוני (הוא יותר ארוך מפוני..)שבצד נראה כמו קש והתחושה כאילו נשאר עדיין חומר על השיער..השאלה שלי אם יש עדיין חומר על השיער,מה אני עושה?? ואני לא יכולה לפנות אליה שוב
    אשמח אם תעזרו לי אני ממש לחוצה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי נוי

**
    01/05/2011

אמא שלי גם עושה החלקה ברזילאית והוא באמת נראה קצת קש שהוא בלי פן את צריכה להעביר פן והוא יראה טוב , שהיא מעבירה פן הוא כבר לא נראה קש אלא יפה ומבריק! תשתמשי במסכה טובה ושמפו ללא מלחים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה ובנוגע אם נשאר לך חומר בשיער -

**
    01/05/2011

תרימי לה טל אל תתביישי!!!!!!!!!!! כל המתבייש מתייבש!!! זה לא בושה את לקוחה שלה והיא צריכה לרצות אותך ולטפל בך כראוי! תתקשרי ותגידי לה מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו