מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפניתרוני06/05/2011
הייתי מעוניינת לעשות החלקה יפנית בשיערי השאלה שלי האם אני יכולה לעשות אותה מכיוון שאני כשמונה חודשים אחרי טיפול כימותרפי ואורך השיער שלי בערך 8 ס"מ הוא צמח לי גלי וקשה לי מאוד לסדר אותו תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני-
**06/05/2011החלקה יפנית לצערי לא מתאימה לך, החלקה יפנית מתאימה לשיער בריא וחזק, אחרי טיפול כימותרפי השיער גדל בצורה שונה בדרך כלל גלי\ מסולסל , אבל אחרי שנה בערך השיער חוזר לעצמו ... הייתי ממליצה לך לעשות תוספות בשיער... שיהיה לך שבת שלום ושיהיה לך בריאות איתנה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לבצע החלקה יפנית על שיערך!!!
==07/05/2011אין בעיה לעשות על שיער כמו שלך החלקה יפנית!!!!!! בצורה בטוחה ונכונה את תגיעי לשיער בריא ויפה חלק ובריא. בעיקרון את צריכה להגיע לייעוץ אצל מומחה, ולהתאים את הטיפול לשיער כמו שלך, ולא ע''י מישהו שמבלי לראות אותך, קבע חד-משמעי שאי אפשר!!! הכל אפשרי !!!רק אם עושים זאת נכון ובהתאם למצב השיער...יש כמה מומחים בנושא על כף יד אחת ותוכלי לברר דרך שמועות סקרים והמלצות והבחירה עפ''י אותו אחד שאת מרגישה אותו והכי חשוב דרך המלצות!!! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני-
**07/05/2011לא הייתי ממליצה לך לעשות החלקה! חוץ מזה שהשיער שלך עוד יחזור לקדמותו תמיד אחרי טיפול כימותרפי השיער משנה את הצורה שלו וגודל בצורה גלי\ מסולסל אבל בסופו של דבר הוא חוזר לקדמותו!!!! וחוץ מזה ששום החלקה לא טובה לשיער ומזיקה לו ,אין דבר כזה שלא! וגם אם החלקה צריך לעשות פן! השיער נראה קש בלי פן והרוב סובלות מנשירה! ומי שיגיד לך אחרת משקר! תעשי פן עדיף לך.. בהצלחה לך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו ששכחתי להוסיף-
**07/05/2011קחי בחשבון שאם תחליטי לעשות בטח יספר יסכים לעשות לך החלקה בגלל כספך, שתצטרכי להשתמש בשמפו+מסכה לשיער ללא מלחים , לא להכנס לבריכה, וגם להסתפר אחרי ההחלקה כי הקצוות יהיו על הפנים! מקווה שלא תעשי בסוף רק גדל לך השיער לא הייתי פוגעת בו ומזיקה לו... אין החלקה שלא מזיקה וזו- עובדה! השיער משתנה אחרי החלקה והמרקם שלו לא ממליצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
רוני09/05/2011באמת החלטתי לדחות את ההחלקה בכמה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית - תגובה
זאב לוין13/05/2011היתי ממליץ להתייעץ קודם עם הרופא המטפל שלך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)