החלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית
    רוני
    06/05/2011

הייתי מעוניינת לעשות החלקה יפנית בשיערי השאלה שלי האם אני יכולה לעשות אותה מכיוון שאני כשמונה חודשים אחרי טיפול כימותרפי ואורך השיער שלי בערך 8 ס"מ הוא צמח לי גלי וקשה לי מאוד לסדר אותו תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית

הוספת תגובה

• לרוני-

**
    06/05/2011

החלקה יפנית לצערי לא מתאימה לך, החלקה יפנית מתאימה לשיער בריא וחזק, אחרי טיפול כימותרפי השיער גדל בצורה שונה בדרך כלל גלי\ מסולסל , אבל אחרי שנה בערך השיער חוזר לעצמו ... הייתי ממליצה לך לעשות תוספות בשיער... שיהיה לך שבת שלום ושיהיה לך בריאות איתנה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לבצע החלקה יפנית על שיערך!!!

==
    07/05/2011

אין בעיה לעשות על שיער כמו שלך החלקה יפנית!!!!!! בצורה בטוחה ונכונה את תגיעי לשיער בריא ויפה חלק ובריא. בעיקרון את צריכה להגיע לייעוץ אצל מומחה, ולהתאים את הטיפול לשיער כמו שלך, ולא ע''י מישהו שמבלי לראות אותך, קבע חד-משמעי שאי אפשר!!! הכל אפשרי !!!רק אם עושים זאת נכון ובהתאם למצב השיער...יש כמה מומחים בנושא על כף יד אחת ותוכלי לברר דרך שמועות סקרים והמלצות והבחירה עפ''י אותו אחד שאת מרגישה אותו והכי חשוב דרך המלצות!!! בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני-

**
    07/05/2011

לא הייתי ממליצה לך לעשות החלקה! חוץ מזה שהשיער שלך עוד יחזור לקדמותו תמיד אחרי טיפול כימותרפי השיער משנה את הצורה שלו וגודל בצורה גלי\ מסולסל אבל בסופו של דבר הוא חוזר לקדמותו!!!! וחוץ מזה ששום החלקה לא טובה לשיער ומזיקה לו ,אין דבר כזה שלא! וגם אם החלקה צריך לעשות פן! השיער נראה קש בלי פן והרוב סובלות מנשירה! ומי שיגיד לך אחרת משקר! תעשי פן עדיף לך.. בהצלחה לך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו ששכחתי להוסיף-

**
    07/05/2011

קחי בחשבון שאם תחליטי לעשות בטח יספר יסכים לעשות לך החלקה בגלל כספך, שתצטרכי להשתמש בשמפו+מסכה לשיער ללא מלחים , לא להכנס לבריכה, וגם להסתפר אחרי ההחלקה כי הקצוות יהיו על הפנים! מקווה שלא תעשי בסוף רק גדל לך השיער לא הייתי פוגעת בו ומזיקה לו... אין החלקה שלא מזיקה וזו- עובדה! השיער משתנה אחרי החלקה והמרקם שלו לא ממליצה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה

רוני
    09/05/2011

באמת החלטתי לדחות את ההחלקה בכמה חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית - תגובה

זאב לוין
    13/05/2011

היתי ממליץ להתייעץ קודם עם הרופא המטפל שלך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו