שמפו והשפעתו על השיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמפו והשפעתו על השיער
    A
    06/05/2011

שלום,

יש לי שיער עדין מאוד מאוד וחלק לגמרי...רציתי לשאול בקשר לסוגי שמפו...האם זה נכון שרוב השמפויים שמיוצרים בימיינו מכילים חומרים כימיים לא בריאים לשיער? וכל כמה זמן רצוי לבצע חפיפה? בעיקרון,אני לא משתמשת במרכך ולא במסיכה...

מה שאני עושה וזה רק מידי פעם ואני עושה את זה בעצמי,אני פשוט קונה אבקה להבהרה וחומר חמצון ואני "מלחלחת" על השיער ככה עם האצבעות איך שיוצא בצורה טבעית ואז מחכה ואחרי מעט זמן יחסית אני שוטפת במים וחופפת ואז השיער שלי שבטבעי הוא חום הופך לחום דבש כזה...

וזהו בעיקר..

פשוט בגלל שלפעמים יש לי נשירה ואני אובססיבית לניקיון של השיער הבעיה היחידה שלי שהוא די מהר הופך לשמנוני אז יש לי נטייה לחפוף אותו לעיתים תחופות ואני לא בטוחה שזה בריא אז אשמח לקבל תשובה!

המון תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמפו והשפעתו על השיער

הוספת תגובה

• היי A -

**
    07/05/2011

תוכלי לחפוף את השיער בשמפו ללא מלחים! הוא לא מייבש את השיער ואם השמפו הזה תוכלי לחפוף אפילו כל יום הוא לא מזיק לשיער...אבל בכל זאת אני ממליצה לך לחפוף את השיער פעמיים בשבוע... את השמפו ללא מלחים תוכלי לרכוש במספרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמפו והשפעתו על השיער - תגובה

זאב לוין
    13/05/2011

אני ממליץ לך להשתמש בשמפו מקצועי - שמיוצר במיוחד לסוג שיערך - ניתן להשתמש בשמפו לקרקפת שומנית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו