מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת שיערטל07/05/2011
יש לי שיער ארוך ומתולתל, יבש מאד ופגום. במשך הרבה שנים עשיתי צבע לשיער וכיום יש לי גוונים.
האם באפשרותי לעשות החלקת שיער?
אם כן - איזה החלקה מומלצת לשיער מסוג זה? ומה ההבדלים בין ההחלקות?
האם יש החלקה שלא נשארת לתמיד? ברור לי שהשיער החדש שצומח לא יהיה חלק,
אך מה לגבי חלק השיער שכן עבר החלקה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל-
**07/05/2011אם כבר את עושה החלקה אז מתאימה לך החלקה ברזילאית , החלקה יפנית מתאימה למי שיש שיער בריא שלא עבר גוונים, שהוא לא שרוף ויבש... החלקה יפנית נשארת לתמיד צריך לחדש רק בשורשים שגדלים...אחרי ההחלקה תצטרכי לחפוף בשמפו ללא מלחים+מסכה , לא תוכלי להכנס לבריכה, ותצטרכי לגזור קצוות כי אחרי ההחלקה הקצוות יהיו על הפנים! וההחלקה הברזילאית מחזיקה מעמד בערך 4 חודשים בלבד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית מסרטנת
ורד14/05/2011הי טל,
המליצו לך על החלקה ברזילאית, אני מייעצת לך לקחת את ההצעה בכובד ראש כי החלקה כזו מסרטנת וחודרת גם לגוף.
תקראי כתבות בנושא, משרד הבריאות הביא אזהרה בנושא.
מישהי שכתבה סיפרה שהשיער נשר לה בעקבות ההחלקה. אני יודעת שהספרים ממליצים על כך, גם לי המליצו. אבל תחשבי פעמיים כי זה יכול לגרום לך נזק. אני חושבת שלא כדאי להסתכן בגלל זה, טחבל שמי שממליץ לא מודע לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך בחום..
ליטל08/05/2011היי! אני עושה כבר שנתיים החלקה צרפתית אצל ספר בשם ויטל בתל אביב..
קודם כל זאת החלקה מדהימה!
היא קבועה בעיקרון אבל כשצומח שיער צריך לחדש שורש.
עשיתי המון דברים בשיער שלי וזאת הפעם הראשונה שאני יכולה להגיד בכנות שאני ממש מרוצה!! אני לא צריכה לעשות כלום עם השיער, רק מייבשת ויוצאת..
אז אני ממש ממליצה לך לפנות אליו ולהתייעץ איתו כי הבנאדם פשוט תותח והוא יוכל להגיד לך מה הכי מתאים לך ומה כדאי לעשות..באמת באמת מומלץ!!
הטלפון של המספרה הוא 036090508, תבקשי את ויטל..
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת שיער - תגובה
זאב לוין13/05/2011אני חייב לראות את שיערך כדי לאבחן איזה סוג החלקה תתאים לשיער שלך . את מוזמנת להגיע ליעוץ . לגולשות הפורום היעוץ ניתן בחינם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)