מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנפח הזה!!נעמה09/05/2011
היי (:
קוראים לי נעמה, אני בת 15 והבעיה שלי זה שיש לי שיער שמתנפח ממש!
הוא מתולתל ועד כתה ו' היה ממש רגוע..
בסוף כתה ז' כבר לא יכולתי להסתדר איתו יותר ועשיתי פתיחת תלתלים.
מאז עשיתי כל חצי שנה פתיחת תלתלים (בסה"כ 4)
גם עם הפתיחת תלתלים קשה ללכת עם פזור..
קודם אני חופפת ואז שמה קרם לחות ועושה קוקו לכמה שעות.. כשהשיער יותר מתייבש אני מורידה את הקוקו ומחכה שכולו יתייבש לגמרי.
אחר כך אני עושה צמה ורק אחרי 12 שעות בערך אני יכולה ללכת עם פזור ככה שהשיער חלק למעלה ומתולתל למטה ולא נפוח (כמו שאני רוצה)
הבעיה שלי היא שזה בעצם הרבה התעסקות עם השיער!!
מה אתם מציעים לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נעמה-
**09/05/2011יש סידרת מוצרים להורדת נפח, אשר מכילה שמפו, מסכה וחומרי עיצוב של קרסטס מסידרת -אולאו רילקס\סלים , מורידה נפח משמעותי! כבר מהשימוש בפעם הראשונה!!! מומלץ בחום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנפח הזה!! - תגובה
זאב לוין13/05/2011במקרה שלך הייתי רוצה לראות את השיער כדי להמליץ לך על טיפול שיעזור - מוזמנת להגיע ליעוץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)