שאלה לגבי מסלסלי שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מסלסלי שיער
    רחלי
    11/05/2011

היי, אני צריכה עזרה, רציתי לדעת איך להשתמש במכשיר מסלסל שיער. פשוט יש לי שיער בעייתי, הוא חלק מאוד. אני יודעת שהרבה בנות היו רוצות שיער חלק אבל הוא ממש חסר אופי. אני רוצה שיהיה יותר גלי, עם תלתלים, משהו כיפי. אז שמעתי על מסלסל שיער. אף פעם לא השתמשתי בכלום על השיער שלי, הוא טבעי לחלוטין, אבל כבר נמאס לא ואני רוצה שינוי. הבנתי שללכת למעצב שיער שיעשה לי תלתלים בעזרת מסלסל שיער זה ממש יקר ומלא בנות עושות את זה בבית לבד, אז רציתי לשאול איך עובדים עם זה בכלל? כי אם זה קל ופשוט אולי כדאי לי לקנות מסלסל שיער הביתה ולהתחיל להתפרע איתו, קיבלתי המלצות על מסלסל השיער של ווטליין פרו, אני יודעת שיש להם מחליקי שיער מעולים, השאלה היא האם מסלסלי השיער שלהם גם באותה רמה? תודה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מסלסלי שיער

הוספת תגובה

• היי רחלי-

**
    11/05/2011

רחלי המסלסל שיער הכי טוב הוא- מסלסל שיער קרמי מבית -קוריולוס!הוא מגיע לטמפרטורות של 200 מעלות, 100% קרמי ואינו שורף שיער! הוא הכי טוב שיש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרחלי

מונה
    12/05/2011

שלום לך וברוכה הבאה. אני מבינה אותך, גם לי יש שיער חלק מאוד אבל מאז שקניתי מסלסל שיער כל פעם שנמאס לי ממנו טיפה אני ישר קופצת כמה דקות למקלחת, עושה שינוי ואני כמו חדשה. היום כדאי לעבוד עם מסלסל שיער קרמי. הוא בקושי פוגע בשיער. אבל כמובן שלא כדאי להשתמש בו יום יום. את זה אפילו הספר שלך יגיד לך. אני יודעת שכתבת שאת רוצה להשתמש בו לבד בבית ומעצב השיער שלך ייקח לך הרבה כסף אבל אולי כדאי לך בפעם הראשונה לשלם ולראות האם התוצאה בכלל מוצאת חן בעינייך? כדי שלא תעשי טעות עם מסלסל שיער בבית ואז תשלמי למעצב לתקן אותה, מעצב השיער שלך תמיד יוכל להחזיר את השיער שלך חזרה למצבו המקורי. חוץ מזה במקרה של מסלסל שיער אני חושבת שהרבה יותר טוב יהיה אם תלמדי תוך כדי ראייה, כך שתוכלי גם לבקש ממעצב השיער שלך שיסביר לך או שתחפשי באינטרנט, יש המון סרטונים שיסבירו לך איך לעבוד עם מסלסל שיער. אפילו סרטונים בעברית ברורה. אם תנסי ותהייה מרוצה אז תיקני מסלסל שיער פרטי, המחירים שלהם נעים בכמה מאות שקלים, תלוי בסוג, ווטליין הם מעולים, אבל תמיד כדאי לנסות על שיערך, מפני שלכל אחת יש שיער שונה, כדאי לך לבדוק את מסלסל השיער שלהם, בכל מצב שיהיה לך המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מסלסלי שיער - תגובה

זאב לוין
    13/05/2011

אני ממליץ על מסלסל של בייביליס פרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו