החלקת שיער.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת שיער.
    חופית
    13/05/2011

היי.
    לפני כשנה וקצת עשיתי החלקה יפנית של יוקו,השיער שלי הוא חום שטני והשיער שלי היה גלי חלק כזה למעלה במיוחד חלק ובאמצע כזה קצת גלי לאחר ההחלקה לא כל כך הייתי מרוצה מיכוון שלפני כבר היה לי שיער בסדר,ואחר היו מקומות שלא הייתי מרוצה היה חלק,אבל לא גולש.
    לאחר תקופה ארוכה של לבטים החלטתי שאני רוצה לנסות שוב פעם החלקה בגלל שהשיער שלי לא חזר לעצמו במלואו.
    רציתי לדעת איזה עוד סוגי החלקה מתאימים לשיערי,אשמח להמלצות.
    תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת שיער.

הוספת תגובה

• לחופית-

**
    13/05/2011

אף החלקה לא עושה תשיער גולש! כל החלקה צריך לעשות פן בשביל שהוא יהיה גולש ומקלות... לפי מה שאמרת השיער שלך במצב טוב, ודי חלק לא הייתי הורסת אותו בהחלקה, אל תהרסי אותו אם בא לך מידי פעם שיער גולש תעשי פן עדיף לך... וככה יהיה לך שיער גולש ובריא אין החלקה שלא הורסת שיער ופוגעת במרקם שלו, ואחרי החלקה הוא לא נראה טבעי ובולט לעין שעשו החלקה.. אבל אם את מתעקשת אז תעשי החלקה יפנית היא הכי טובה מההחלקות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו