נשירת שיער , דחוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער , דחוף!!!!
    נועם
    15/05/2011

אני סובלת מנשירת שיער חריפה מאוד, אני ממש ממש מפחדת להישאר ללא שיער.
    מישהו יכול להמליץ לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער , דחוף!!!!

הוספת תגובה

• פורקפיל

נועם
    15/05/2011

אני לוקחת כבר 5 חודשים (היום אחד ביום) וכמות השערות הנושרות ירדה
    ממליצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נועם-

**
    15/05/2011

נועם יש כמה סיבות לנשירת שיער- או שחסר לך בגוף ברזל ואבץ! לכי לעשות בדיקות דם תבדקי את זה,אולי את צריכה ויטמנים! או שאת נמצאת בלחץ נפשי זה גם גורם לנשירת שיער, או אחרי לידה.. תוכלי לקנות שמפו נגד נשירה, ויש גם אמפולות נגד נשירה! והכי חשוב אל תהיי בלחץ כי לחץ גורם לנשירת שיער! תהיי רגועה לכי לעשות בדיקות דם אצל הרופא ובנתיים תקני שמפו+אמפולות לשיער נגד נשירה! והנשירה תעבור! בנתיים תוכלי שקדים, אגוזים, דגים , כבד ,דברי חלב, ויש עוד מוצרים אלו עוצרים נשירה בשיער!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד המלצה-

**
    15/05/2011

חברה שלי גם סבלה מנשירת שיער והרופא עור אמר לה שתחפוף כל יום את השיער,בכדאי שהנשירה תפסיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער , דחוף!!!! - תגובה

זאב לוין
    02/06/2011

קודם כל תעשי בדיקות דם במידה והכל תקין ואין בעיה רפואית - אני ממליץ על טיפות באלאנס סקקאלפ של וולה SP ניתן לרכוש אותם במספרות המורשות העובדות עם וולה - אני יכול להגיד לך שיש לו תוצאות מדהימות ... ממש תוך מספר שבועות - ממליץ בחום !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו