מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער , דחוף!!!!נועם15/05/2011
אני סובלת מנשירת שיער חריפה מאוד, אני ממש ממש מפחדת להישאר ללא שיער.
מישהו יכול להמליץ לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורקפיל
נועם15/05/2011אני לוקחת כבר 5 חודשים (היום אחד ביום) וכמות השערות הנושרות ירדה
ממליצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נועם-
**15/05/2011נועם יש כמה סיבות לנשירת שיער- או שחסר לך בגוף ברזל ואבץ! לכי לעשות בדיקות דם תבדקי את זה,אולי את צריכה ויטמנים! או שאת נמצאת בלחץ נפשי זה גם גורם לנשירת שיער, או אחרי לידה.. תוכלי לקנות שמפו נגד נשירה, ויש גם אמפולות נגד נשירה! והכי חשוב אל תהיי בלחץ כי לחץ גורם לנשירת שיער! תהיי רגועה לכי לעשות בדיקות דם אצל הרופא ובנתיים תקני שמפו+אמפולות לשיער נגד נשירה! והנשירה תעבור! בנתיים תוכלי שקדים, אגוזים, דגים , כבד ,דברי חלב, ויש עוד מוצרים אלו עוצרים נשירה בשיער!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד המלצה-
**15/05/2011חברה שלי גם סבלה מנשירת שיער והרופא עור אמר לה שתחפוף כל יום את השיער,בכדאי שהנשירה תפסיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער , דחוף!!!! - תגובה
זאב לוין02/06/2011קודם כל תעשי בדיקות דם במידה והכל תקין ואין בעיה רפואית - אני ממליץ על טיפות באלאנס סקקאלפ של וולה SP ניתן לרכוש אותם במספרות המורשות העובדות עם וולה - אני יכול להגיד לך שיש לו תוצאות מדהימות ... ממש תוך מספר שבועות - ממליץ בחום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)