טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני כחצי שנה עשיתי סאנאין בשיער.. ספייר שגורם להבהרה שלו עם החשיפה לשמש.. עם הזמן, כשהתחיל לצמוח לו השיער החדש , הוא החל לצמוח יבש, ללא ברק.. ועם מעין תחושה שהוא כל הזמן שומני.. למרות שאני חופפת כל יום, (גם לאחר החפיפה הוא יוצא ככה מגעיל) אני כבר מיואשת לגמרי.. יש לציין שהאזור של השיער שכן הובהר בסאנאין- רך ונעים למגע.. אבל לפני השימוש כל השיער עצמו היה נעים ובריא.. בבקשה זקוקה לעזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את יכולה לעשות טיפול לשיער שהוא יכול להיות נגד שמנוניות יתר או בקר לשיער פשוט צריך לראות את השיער אני יכול להמליץ לך על מוצרים של SPשל וולה שהם מעולים בכול אופן את יכולה להיתקשר אליי אני ישמח לעזור לך אולי אוכל להבין את הבעיה יותר בהצלחה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד