מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעזור לאחינית שליסיגלית אוסקר18/05/2011
שלום האחינית שלי בת 10 וחצי השיער שלה יבש ולא אורך מהר היא מטפחת את השיער שלה עם שמפו ומרכך וקרם לשיער אבל כל פעם השיער נראה יבש ולא אורך לה מהר היא כל הזמן אומרת לאימא שלה למה השיער שלי לא אורך מהר למה הוא הוא גולש למרות שאימה מקפידה לספר אותה מעט פעם בחצי שנה יש תכשיר או תרופות סבתא לטפל באורך השיער שיארך לה מהר תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לא אורך רק בגלל סיבה אחת-
**18/05/2011קצוות מפוצלים , צריך להסתפר מידי פעם את הקצוות המפוצלים ואז אפשר יהיה להאריך את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה זה יעור אם כל פעם נסתפר
ל18/05/2011איך יגדל השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להמשך השאלה,שיער לא אורך-
**19/05/2011התכוונתי לגזור ס"מ לא יותר.. אני גוזרת כל חודש ס"מ והשיער שלי ארך הוא מגיע עד סוף הגב! אם יש קצוות מפוצלים השיער אורך אבל נשבר לבד הוא מתקצץ ,ולכן חושבים שהוא לא אורך. וצריך לגזור קצוות לפחות פעם בשלושה חודשים בשביל שיגדל שיער בריא! והוא יהיה יותר עבה שיער שלא גוזרים הקצוות נהיות דקות מאוד. אם אין לילדה בעיות של קצוות מפוצלים אולי חסר לה ויטמנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)