לעזור לאחינית שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעזור לאחינית שלי
    סיגלית אוסקר
    18/05/2011

שלום האחינית שלי בת 10 וחצי השיער שלה יבש ולא אורך מהר היא מטפחת את השיער שלה עם שמפו ומרכך וקרם לשיער אבל כל פעם השיער נראה יבש ולא אורך לה מהר היא כל הזמן אומרת לאימא שלה למה השיער שלי לא אורך מהר למה הוא הוא גולש למרות שאימה מקפידה לספר אותה מעט פעם בחצי שנה יש תכשיר או תרופות סבתא לטפל באורך השיער שיארך לה מהר תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעזור לאחינית שלי

הוספת תגובה

• שיער לא אורך רק בגלל סיבה אחת-

**
    18/05/2011

קצוות מפוצלים , צריך להסתפר מידי פעם את הקצוות המפוצלים ואז אפשר יהיה להאריך את השיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה זה יעור אם כל פעם נסתפר

ל
    18/05/2011

איך יגדל השיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה להמשך השאלה,שיער לא אורך-

**
    19/05/2011

התכוונתי לגזור ס"מ לא יותר.. אני גוזרת כל חודש ס"מ והשיער שלי ארך הוא מגיע עד סוף הגב! אם יש קצוות מפוצלים השיער אורך אבל נשבר לבד הוא מתקצץ ,ולכן חושבים שהוא לא אורך. וצריך לגזור קצוות לפחות פעם בשלושה חודשים בשביל שיגדל שיער בריא! והוא יהיה יותר עבה שיער שלא גוזרים הקצוות נהיות דקות מאוד. אם אין לילדה בעיות של קצוות מפוצלים אולי חסר לה ויטמנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו