ספרי+שיקום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספרי+שיקום?
    מירב
    18/05/2011

היי אשמח לעזרתכם
    1. מחפשת ספרי שמקשה במיוחד תסרוקות, לקוקו מתוח עם קצת הגבהה מקדימה.ניסיתי והתאכזבתי מהמון ולא זולים בכלל (לוריאל, מון פלטין, KIN -כמה סוגים) ממש יכולה לפתוח דוכן..זוכרת שבעבר היה ספרי (של קשישות) שהיה מקשה את השיער לאבן ומעמיד איך שרוצים.
    התסרוקת בגדול (הקבועה שלי) היא מתוח לאחור (צמה) וטיפה הגבהה מקדימה (לא בננה ממש) בתוספת וקס למראה רטוב/שמן תינוקות (השיער תלתלים -גלי )
    2. יש לי שיער ארוך עד הישבן שנהרס כליל רק מהסיבה שציינתי:כבר עשור בערך שהוא אסוף בצמה .לא עבר פנים/צבע וכדומה..האם יש דרך לשקם? משהו יותר מאסיבי ממסיכה? משתדלת אחת לשבוע ל"אוורר" אותו ולתת לו להתייבש בלי חומרים בבית.

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספרי+שיקום?

הוספת תגובה

• היי מירב-

**
    19/05/2011

קודם כל אל תשימי שמן תינוקות בשיער בשום פנים ואופן!!!!!!!!! שמן תינוקות+שמש=שיער שרוף ומפוצל!!!!! בטח בגלל זה השיער נהרס לך! אני ממליצה לך לשקם את השיער-בשמפו+מסכה לשיער של -לוריאל - אבסולוט ריפר! הוא מותאם במיוחד לשיקום שיער! בונה מחדש את סיב השערה! וגם הייתי ממליצה לך לרכוש אמופולות של מקדמיה! אמפולה זו ההזנה הכי טובה שיש לשיער! תיקני רק את של מקדמיה ניסיתי כל מיני חברות ורק ממקדמיה הייתי מרוצה מהתוצאות! מומלץ מאודדדד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לספריי -

**
    19/05/2011

אני משתמשת בספריי של שוורצקוף ספריי סילואט סופר הולד ,ואני מאוד מרוצה ממנו, הוא שומר על התסרוקת לאורך כל היום ומגן מפני לחות ורוח, הוא גם לא דביק , בהתחלה הוא קשה ואחרי כמה ד השיער נהיה רך ונעים למגע! עדיף להשתמש בו מאשר בספריי אחר שעושה את השיער קשה כמו אבן ולא נעים למגע.זה עושה את אותה פעולה רק לא עושה את השיער קשה ,אני ממליצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• C.P.R. טיפול מאסיבי!!!

==
    19/05/2011

הטיפול הטוב ביותר לשיקום שיער ואורך הטיפול הינו בין שעה לשעתיים בהתאם לאורך השיער ואין טוב יותר מהטיפול הזה ומהמסיכה התואמת של שיסיידו העמוקה והחזקה ביותר...דרך אגב הספרי של בנדטייר הוא החזק ביותר שקיים לתסרוקות ולהעמדת שיער...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו תודה ענקית!!! אבל רגע...

מירב
    19/05/2011

איפה קונים את המוצרים שצויינו??
    בחנויות של מספרה לא זכור לי שנתקלתי (חיפה)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי לקנות את המוצרים במספרות

**
    19/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדקי בגוגל

==
    19/05/2011

תבדקי בגוגל מי מתעסק עם זה יש כמה ספציפיים שמתמחים בנושא...C.P.R עמוק הינו משהו מורכב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו