מתולתלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתולתלת
    ים
    20/05/2011

יש לי שיער מתולתל וארוך, והקצוות שלו דיי שרופים אבל אני ממש רוצה להמשיך להאריך ובדרך כלל כשאני מסתפרת (במספר על שם שוקי זיקרי) מקצרים את השיער ממש גם אם אני מבקשת רק קצוות, ואני ממש רוצה להמשיך להאריך אז השאלה שלי אם הקצוות השרופים יתארכו במקום שיער בריא ויפה?
    כי כשהוא אפילו קצת יותר קצר הוא מתחיל להתנפח ממש ולא להסתדר כל כך...

זה גם לא עסק זול. 250 שח תספורת

בנוסף, אני רוצה לעשות הבהרה לשיער באיזה דרגה או 2. מה מומלץ? גוונים שנראים טבעי או אולי הבהרה בכל השיער ? מה הכי פחות מזיק לשיער?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתולתלת

הוספת תגובה

• אפשר תשובה?

ים
    24/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ים

אנג'לה טטרו
    25/05/2011

אם את מבקשת והם מקצרים לך כמו שאת אומרת יותר ממה שאת מבקשת אז זה הזמן
    ליבדוק אם את ממשיכה ככה
    בקשר להברה או גוונים עדיף לך לעשות גוונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ים-

**
    28/05/2011

בקשר לנפח בשיערך כדאי לך לרכוש את המסכה של קרסטס מסדרת סלים!!! הנפח יירד והשיער יהיה מבריק ובריא יותר! אין על המוצרים של קרסטס! ועדיף גוונים מאשר הבהרה, הבהרה בכלל לא מומלץ זה מתכון לשיער שרוף ומפוצל והרוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו