מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתולתלתים20/05/2011
יש לי שיער מתולתל וארוך, והקצוות שלו דיי שרופים אבל אני ממש רוצה להמשיך להאריך ובדרך כלל כשאני מסתפרת (במספר על שם שוקי זיקרי) מקצרים את השיער ממש גם אם אני מבקשת רק קצוות, ואני ממש רוצה להמשיך להאריך אז השאלה שלי אם הקצוות השרופים יתארכו במקום שיער בריא ויפה?
כי כשהוא אפילו קצת יותר קצר הוא מתחיל להתנפח ממש ולא להסתדר כל כך...
זה גם לא עסק זול. 250 שח תספורת
בנוסף, אני רוצה לעשות הבהרה לשיער באיזה דרגה או 2. מה מומלץ? גוונים שנראים טבעי או אולי הבהרה בכל השיער ? מה הכי פחות מזיק לשיער?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה?
ים24/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ים
אנג'לה טטרו25/05/2011אם את מבקשת והם מקצרים לך כמו שאת אומרת יותר ממה שאת מבקשת אז זה הזמן
ליבדוק אם את ממשיכה ככה
בקשר להברה או גוונים עדיף לך לעשות גוונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ים-
**28/05/2011בקשר לנפח בשיערך כדאי לך לרכוש את המסכה של קרסטס מסדרת סלים!!! הנפח יירד והשיער יהיה מבריק ובריא יותר! אין על המוצרים של קרסטס! ועדיף גוונים מאשר הבהרה, הבהרה בכלל לא מומלץ זה מתכון לשיער שרוף ומפוצל והרוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)