שיער יבש מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש מאוד
    מור
    20/05/2011

שלום,
    יש לי שיער יבש מאוד, ומתולתל, מפוצל מאוד ושרוף בקצוות,ומתנפח מהר, לא מזמן הורדתי קצוות ושוב פעם נהיה לי .. הקרקפת שלי גם יבשה ..
    אני חופפת כל יום כי אין לי ברירה כי הוא לא מסתדר לי בלי לחפוף, יש מצב שזה בגלל זה .?
    מה לעשות כדי שהשיער יחזור לעצמו ?
    אני משתמשת בשמפו של ד"ר פישר, ובקרם לחות של קריליין ..
    מה גם שהקרפקת שלי מאוד מגרדת ואין לי מושב ממה ...

תודה ! ( :

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש מאוד

הוספת תגובה

• למור-

**
    20/05/2011

היי מור אני ממליצה לך על מסכה לשיער+שמפו לשיער יבש של לוריאל ,אינטנס ריפר , ומבטיחה לך ששיערך יפסיק להיות יבש! המסכה והשמפו מעולים! חבל"ז, תוצאות מדהימות כבר בפעם הראשונה תראי שינוי גדול בשיער! את השמפו+המסכה תוכלי לרכוש במספרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער יבש מאוד - תגובה

זאב לוין
    23/05/2011

תראי , קודם כל כדי להחזיר א השיער למצבו הייתי מאוד ממליץ לך להסתפר עם מספריים חמות . את יכולה לקרוא כתבה על המספריים החמות באתר של BEOK .
    לגבי המוצרים - אני ממליץ לך שמפו באלאנס סקאלפ לקרקפת יבשה ומסיכת ריפר של וולה SP
    אלו מוצרים שיפסיקו לך את הגירודים הקרקפת לא תהיה יבשה ומסיכת הריפר תבנה לך את השיער מחדש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו