חשמל בשעיר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשמל בשעיר...
    מיקי
    21/05/2011

אחרי כל חפיפה יש לי שיער קצר ומחושמל קרוב לשורש השערה שנורא קשה להסתדר איתו, אני משתמשת עם מוצרים לשיער של שוורצקופ (שמפו ומסיכה), קרם לשיער של מיי ויי ושום דבר לא עוזר!!! אני מיואשת!! רצוי לציין שאני בהריון אך זה התחיל הרבה הרבה לפני....... יש משהו מסויים שאתם חושבים שיכול לעזור??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשמל בשעיר...

הוספת תגובה

• היי מיקי-

**
    21/05/2011

חשמל סטטי קורה בגלל יובש באויר, לכן אחד הפתרונות הראשוניים לטיפול בתופעה הוא יצירת לחות בשיער החל משלב החפיפה מומלץ להשתמש במוצרים המשלבים לחות,גם שמפו ומרכך, וגם תקיני סרום לשיער, הסרום הוא הנשק העיקרי נגד חשמל בשיער!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשמל בשעיר... - תגובה

זאב לוין
    23/05/2011

אני חושב שמה שיכול להתאים לך זה ציקלון של סבסטיאן שמיועד לחשמל סטטי - אך היתי רוצה לראות את השיער מראש כדי להתאים לך מוצר המתאים במיוחד לסוג שיערך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו