מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעה לבלונדקשת22/05/2011
אהלן,
יש לי שיער ארוך ודי יבש (גם כי זו הטקסטורה הטבעית שלו, וגם כתוצה מפנים ומחליקים).
הצבע המקורי שלי הוא חום כהה מאוד, לפני כשנתיים הבהרתי אותו אך יצא משהו לא מוצלח - בלוד כתום מוזר שכזה.
מאז אני צובעת בקביעות את החלקים של השיער שמתבהרים, בחזרה לגוון הטבעי שלי - לחום הכהה.
לאחרונה יש לי רצון עז לבצע שינויי בשיער. בא לי על בלונד זוהר.
האם יש דרך לצבוע את השיער לבלונד פעם אחת ובבת אחת? לא מתאים לי לעבור שלבי אמצע של בלונד-ג'ינג'י מוזנח כזה, אני רוצה בלונד-בלונד. ושיראה כמה שיותר טבעי.
אציין שיש לי גוון עור בהיר, אך השיער שלי כהה מאוד, וכך גם הגבות.
בהזדמנות זו אשאל גם - איך צובעים את הגבות?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קשת-
**22/05/2011אם את רוצה לצבוע את הגבות תצבעי רק אצל הקוסמטיקאית עם 2% חמצן, נ.ב- לא כדאי לך לצבוע את הגבות זה יוצא לא יפה ולא טבעי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעה לבלונד - תגובה
זאב לוין23/05/2011כעקרון זה אפשרי - לא לבד , רק אצל מעצב שיער מומחה !
אבל צריך לראות את השיער ומצבו כדי להסביר לך במדיוק את התהליך ולהבין בדיוק לאיזה גוון את רוצה להגיע .
בקשר לגבות - אותם אנחנו צובעים בגוון המתאים לצבע השיער שמתקבל . כדי שתהיה התאמה מושלמת בין הגבות לשיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עוד שאלה קטנה..
קשת27/06/2011איזה תהליך בעצם יעבור השיער? אני מפחדת שישאר לי קש במקום שיער על הראש אחר כך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)