צביעה לבלונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביעה לבלונד
    קשת
    22/05/2011

אהלן,
    יש לי שיער ארוך ודי יבש (גם כי זו הטקסטורה הטבעית שלו, וגם כתוצה מפנים ומחליקים).
    הצבע המקורי שלי הוא חום כהה מאוד, לפני כשנתיים הבהרתי אותו אך יצא משהו לא מוצלח - בלוד כתום מוזר שכזה.
    מאז אני צובעת בקביעות את החלקים של השיער שמתבהרים, בחזרה לגוון הטבעי שלי - לחום הכהה.
    לאחרונה יש לי רצון עז לבצע שינויי בשיער. בא לי על בלונד זוהר.
    האם יש דרך לצבוע את השיער לבלונד פעם אחת ובבת אחת? לא מתאים לי לעבור שלבי אמצע של בלונד-ג'ינג'י מוזנח כזה, אני רוצה בלונד-בלונד. ושיראה כמה שיותר טבעי.
    אציין שיש לי גוון עור בהיר, אך השיער שלי כהה מאוד, וכך גם הגבות.
    בהזדמנות זו אשאל גם - איך צובעים את הגבות?

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צביעה לבלונד

הוספת תגובה

• היי קשת-

**
    22/05/2011

אם את רוצה לצבוע את הגבות תצבעי רק אצל הקוסמטיקאית עם 2% חמצן, נ.ב- לא כדאי לך לצבוע את הגבות זה יוצא לא יפה ולא טבעי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביעה לבלונד - תגובה

זאב לוין
    23/05/2011

כעקרון זה אפשרי - לא לבד , רק אצל מעצב שיער מומחה !
    אבל צריך לראות את השיער ומצבו כדי להסביר לך במדיוק את התהליך ולהבין בדיוק לאיזה גוון את רוצה להגיע .
    בקשר לגבות - אותם אנחנו צובעים בגוון המתאים לצבע השיער שמתקבל . כדי שתהיה התאמה מושלמת בין הגבות לשיער .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! עוד שאלה קטנה..

קשת
    27/06/2011

איזה תהליך בעצם יעבור השיער? אני מפחדת שישאר לי קש במקום שיער על הראש אחר כך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו