פתיחת תלתלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחת תלתלים
    בת 17
    25/05/2011

לפני כשנתיים פחות או יותר עשיתי החלקה ברזילאית עכשיו השיער שלי תלתלים אבל יש חלקים שהוא קצת חלק עדיין השיער שלי קצת נפח והספר שלי המליץ לי לעשות פתיחת תלתלים שיוריד לי את הנפח אבל אני לא בטוחה אם לעשות או לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחת תלתלים

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

בת 17
    25/05/2011

איזה קרם הכי יתאים לשיער שלי ?
    אני משתמשת בסטייל ואני אוהבת אותו האם יש עוד קרם או קרם יותר טוב שיתאים לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לבת 17-

**
    28/05/2011

את לא צריכה לעשות פתיחת תלתלים ולהרוס את שיערך!!! יש מסכה להורדת נפח של חברת קרסטס מסדרת סלים, הנפח בשיערך יירד, אין על המוצרים של קרסטס!!!! יש להם סידרה שלמה של מוצרים להורדת נפח! מומלץ מאוד , תהיי תוצאות נפלאות כבר בפעם הראשונה שתשתמשי במסכה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת תלתלים - תגובה

זאב לוין
    02/06/2011

את יכולה לעשות פתיחת תלתלים בלי לחשוש - כמובן אצל מעצב שיער מקצועי ובעל ניסיון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו