מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצתכם בהקדםלילי09/06/2011
שלום רב!
בעבר היה לי שיער חלק ודק.
לאחר צביעות, שמש וכו השיער שלי הפך ליבש, נפוח וגלי, שנשבר בקלות. קשה מאד לסירוק ובלתי אפשרי לסדר אותו כי בלי פן הוא מיד מתנפח, שיערות עומדות לכל מיני כיוונים כמו מחושים ובכלל.. נראה רע.
ניסיתי שמנים, סיליקון, סרומים, וכו.. הם לא עוזרים לסידור השיער ורק מעניקים מראה שומני ו"מלוכלך" מעט.
אני מחפשת אזשהו קרם או תכשיר כלשהו שיעניק לשיער מגע רך, ומראה אחיד (כי כרגע לכל שערה יש חיים משלה) ובעיקר יוריד נפח. כבר התגברתי שהשיער לא חלק יותר, רק רוצה שיהיה קצת יותר "ממושמע" ולא יתפזר לכל הכיוונים.
תודה רבה.
מצפה לתשובתכם!
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לילי-
**09/06/2011לילי יש מסכה מעולה לשיער של קרסטס להורדת נפח מסדרת סלים , מומלץ מאוד ,תוצאות מעולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצתכם בהקדם - תגובה
זאב לוין10/06/2011אני ממליץ לעשות טיפול למינציה לשיער . שעוטף את השיערה במגן נותן לשיער תחושה רכה , ברק - ולרכוש מסיכת ריפר של וולה SP .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצתכם בהקדם - תגובה
זאב לוין10/06/2011לעוד פרטים על למינציה את יכולה ליצור איתנו קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)