זקוקה לעצתכם בהקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצתכם בהקדם
    לילי
    09/06/2011

שלום רב!
    בעבר היה לי שיער חלק ודק.
    לאחר צביעות, שמש וכו השיער שלי הפך ליבש, נפוח וגלי, שנשבר בקלות. קשה מאד לסירוק ובלתי אפשרי לסדר אותו כי בלי פן הוא מיד מתנפח, שיערות עומדות לכל מיני כיוונים כמו מחושים ובכלל.. נראה רע.
    ניסיתי שמנים, סיליקון, סרומים, וכו.. הם לא עוזרים לסידור השיער ורק מעניקים מראה שומני ו"מלוכלך" מעט.
    אני מחפשת אזשהו קרם או תכשיר כלשהו שיעניק לשיער מגע רך, ומראה אחיד (כי כרגע לכל שערה יש חיים משלה) ובעיקר יוריד נפח. כבר התגברתי שהשיער לא חלק יותר, רק רוצה שיהיה קצת יותר "ממושמע" ולא יתפזר לכל הכיוונים.
    תודה רבה.
    מצפה לתשובתכם!
    לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצתכם בהקדם

הוספת תגובה

• היי לילי-

**
    09/06/2011

לילי יש מסכה מעולה לשיער של קרסטס להורדת נפח מסדרת סלים , מומלץ מאוד ,תוצאות מעולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעצתכם בהקדם - תגובה

זאב לוין
    10/06/2011

אני ממליץ לעשות טיפול למינציה לשיער . שעוטף את השיערה במגן נותן לשיער תחושה רכה , ברק - ולרכוש מסיכת ריפר של וולה SP .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעצתכם בהקדם - תגובה

זאב לוין
    10/06/2011

לעוד פרטים על למינציה את יכולה ליצור איתנו קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו